Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber İyi Parti’de Sağır tamam gibi!

İyi Parti’de Sağır tamam gibi!

Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İyi Parti’de Antalya İl Başkanlığı’na Avukat Nizamettin Sağır’ın getirilmesi bekleniyor. Sağır’ın atamasının 11 Kasım Cumartesi günü Ankara’da yapılacak İyi Pati Genel Merkezi’nin açılış töreninden sonra yapılması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İyi Parti’de Sağır tamam gibi!


Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İyi Parti’de Antalya İl Başkanlığı’na Avukat Nizamettin Sağır’ın getirilmesi bekleniyor.  Sağır’ın atamasının 11 Kasım Cumartesi günü Ankara’da yapılacak İyi Pati Genel Merkezi’nin açılış töreninden sonra yapılması bekleniyor.


Deneyimli hukukçu, MHP Antalya İl eski Başkanı Nizamettin Sağır, Meral Akşener’in genel başkanlığında kurulan İyi Parti’nin Antalya İl Başkanı oluyor. İyi Parti’ye yakın çevrelerden edinilen bilgilere göre, Nizamettin Sağır, 11 Kasım Cumartesi günü Ankara’da İyi Parti Genel Merkezi’nin açılış töreninin ardından Antalya İl Başkanı olarak açıklanacak.

İyi Parti Antalya İl Başkanlığı için Nizamettin Sağır ile birlikte Kurucular Kurulu Üyesi olan Milliyetçi Melek Adamları Birliği(MİLMAB)Başkanı Musa Ertugan ile Antalya’da yaşayan Sincan eski Hakimi Osman Kaçmaz’ın isimleri konuşuluyordu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Antalya’daki temsilcisi konumunda olan Musa Ertugan’ı genel yönetimde değerlendirmeyi düşündüğü, Antalya İl Başkanlığı’na atanacak isim konusunda da Ertugan’ın görüşünün alınmasını istediği, Ertugan’ın da Antalyalıların yakından tanıdığı deneyimli siyasetçi, hukukçu Nizamettin Sağır’ı önerdiği belirtiliyor.(İbrahim AKKAYA)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı ve Lara‘dan ödün verilmemeli

Konyaaltı ve Lara‘dan ödün verilmemeli