Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Cumhur İttifakı’nın Antalya ve Muratpaşa Stratejisi

Cumhur İttifakı’nın Antalya ve Muratpaşa Stratejisi

Türkiye yerel seçimlere giderken Cumhur İttifakı, Muratpaşa ve Büyükşehir’in hesabına girişti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhur İttifakı’nın Antalya ve Muratpaşa Stratejisi

Türkiye’nin yerel seçimlere hazırlanırken, Cumhur İttifakı’nın Muratpaşa ve Büyükşehir Belediye Başkanlıkları için stratejisi belirginleşiyor. Edinilen bilgilere göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması durumunda, AKP’nin ortağı DSP, Muratpaşa’da eski Başkan Süleyman Evcilmen’i aday gösterecek.

Cumhur İttifakı (4)

Hakan Tütüncü ve Süleyman Evcilmen’in Adaylıkları

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile anılan ve en güçlü isim olarak gözüken Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan onay aldığı iddia ediliyor. Eğer Tütüncü’nün adaylığı resmi olarak açıklanırsa, Süleyman Evcilmen’in Muratpaşa’da aday olacağı belirtiliyor.

Cumhur İttifakı (1)

Süleyman Evcilmen’in Adaylığı

Konuyla ilgili olarak telefonla aranan Süleyman Evcilmen, “Paylaşımları gördüm” dedi ve konuyla ilgili sorulan sorulara net bir yanıt vermedi. Evcilmen’e yakın olduğu bilinen Mustafa Çetin, “Sosyal medyada daha önceki görüşmeleri paylaşmıştık. DSP şu an Cumhur İttifakı’nın içinde bu yerel seçimlerde Antalya’ya yansıyacak. Sadece Hakan Tütüncü’nün resmi olarak adaylığının açıklanmasından sonra Süleyman Bey’in de ismi açıklanacak. Görüşmeler bu istikamette. Görüşmeler açık ve şeffaf şekilde paylaşıldı. Süleyman Evcilmen Muratpaşa’da aday olursa Cumhur İttifakı’nın tüm bileşenleri Muratpaşa’da Süleyman Bey’i destekleyecek. Bu durum gelişirse AK Parti Muratpaşa’da aday çıkarmayacak. DSP’den aday gösterilen Süleyman Evcilmen’i destekleyecek. Cumhur İttifakı olarak görüşüldü” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı (3)Cumhur İttifakı (2)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Murat Kurum MHP İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

Murat Kurum MHP İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti