Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Antalya Su Kesintisi Listesi! Sular ne zaman gelecek? 13 Ekim Pazar

Antalya Su Kesintisi Listesi! Sular ne zaman gelecek? 13 Ekim Pazar

Antalya’da ASAT tarafından 13 Ekim’de Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde planlı su kesintileri yapılacak. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Su Kesintisi Listesi! Sular ne zaman gelecek? 13 Ekim Pazar
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) tarafından yapılan su kesintileri, vatandaşların gündeminde. 13 Ekim 2024 Pazar günü, Antalya’nın bazı ilçelerinde planlı su kesintileri yaşanacak. Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, su kesintisinin ne zaman sona ereceğini merakla bekliyor.

Antalya su kesintisi listesi ve kesinti saatleri açıklandı. İşte detaylar…

Antalya su kesintisi listesi açıklandı

Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASAT), 13 Ekim 2024 Pazar günü planlı su kesintisi uygulanacak bölgeleri resmi olarak açıkladı. Kepez, Muratpaşa ve Alanya ilçelerinde belirli saatler arasında su kesintileri yaşanacak. Vatandaşlar, ASAT su kesintisi listesi üzerinden kendi bölgelerindeki kesinti saatlerini öğrenebilirler.

Kepez: Su kesintisi saat 10.00-14.00 arasında yapılacak.

Muratpaşa: Su kesintisi saat 09.00-13.00 arasında gerçekleşecek.

Alanya: Su kesintisi saat 11.00-15.00 arasında planlanıyor.

Su kesintisi hangi saatte sona erecek?

Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, su kesintisinin ne zaman sona ereceğini merak ediyor. ASAT yetkilileri, su kesintilerinin planlanan saatlerde sona ereceğini belirtirken, herhangi bir arıza durumu söz konusu olduğunda Alo 185 üzerinden bilgi alınabileceğini hatırlatıyor.

Kesintilerin planlı bir şekilde sona ermesi için ASAT ekipleri gerekli çalışmaları sürdürüyor. Su kesintileriyle ilgili herhangi bir uzama yaşanmaması bekleniyor.

Antalya su kesintisi için neresi aranır?

Antalya’da su kesintileri veya herhangi bir arıza bildirimleri için Alo 185 Arıza İhbar Hattı kullanılabilir. Su aboneleri, ihbar yaparken su abone numaralarını ve güncel adres bilgilerini eksiksiz vermelidir. Bu bilgiler, kesinti veya arıza durumunun daha hızlı çözülmesini sağlayacaktır.

Ayrıca, ASAT’ın resmi web sitesinde de kesintilerle ilgili güncel bilgilere ulaşmak mümkündür.

Su kesilirse nasıl açılır?

Su borcunu ödeyen abonelerin suyu, ASAT saha ekipleri tarafından sayacı mühürleme işlemiyle tekrar açılır. Abone İşleri Dairesi veya Alo 185 hattı üzerinden başvuru yapılabilir. Bu başvuru sonrasında ekipler kısa sürede suyunuzu açacaktır.

Musluktan su gelmiyorsa ne yapmalı?

Musluktan su gelmiyorsa, birkaç olasılık göz önünde bulundurulmalıdır. İlk olarak, su tankının vanasını kontrol edin. Eğer vana arızalıysa su gelmeyebilir. Ayrıca, musluk altındaki hortumu söküp su akışını kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ediyorsa, musluğu değiştirmeniz gerekebilir. Tüm bu kontroller sonucunda hala su akışı yoksa, ASAT ile iletişime geçmeniz önerilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Şiddetli Dolu Yağışı Trafiği Felç Etti: Yollar Göle Döndü

Bursa'da Şiddetli Dolu Yağışı Trafiği Felç Etti: Yollar Göle Döndü