Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Antalya su kesintisi ne zaman bitecek? 12 Ekim 2024 Cumartesi

Antalya su kesintisi ne zaman bitecek? 12 Ekim 2024 Cumartesi

Antalya'da planlanan su kesintileri vatandaşları endişelendiriyor. ASAT, Kepez, Muratpaşa ve Manavgat ilçelerini etkileyecek kesinti listesini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya su kesintisi ne zaman bitecek? 12 Ekim 2024 Cumartesi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’da Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) tarafından yapılan su kesintileri vatandaşların gündeminde. 12 Ekim 2024 Cumartesi günü Antalya’nın bazı ilçelerinde planlı su kesintileri gerçekleşecek. Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yaşayanlar, su kesintisinin ne zaman sona ereceğini merak ediyor.

Antalya Su Kesintisi Listesi Açıklandı

Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASAT), 12 Ekim 2024 Cumartesi günü için su kesintisi uygulanacak bölgeleri açıkladı. Kepez, Muratpaşa ve Alanya ilçelerinde su kesintileri belirli saatler arasında yapılacak. Vatandaşlar, ASAT’ın yayınladığı listeden yaşadıkları bölgedeki kesinti saatlerini öğrenebilirler.

Su Kesintisi Hangi Saatte Sona Erecek?

Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde su kesintilerinin ne zaman sona ereceği merak konusu. Kesintinin yapılacağı bölgelerde oturanlar, suyun yeniden ne zaman geleceği sorusuna yanıt arıyor. ASAT yetkilileri, kesintilerin planlanan saatlerde sona ereceğini belirtirken, herhangi bir arıza durumunda Alo 185 üzerinden bilgi alınabileceğini hatırlatıyor.

Antalya Su Kesintisi İçin Neresi Aranır?

Su kesintileri veya arıza bildirimleri için Antalya’da 185 Arıza İhbar Hattı kullanılabilir. Vatandaşların, ihbar yaparken su abone numaralarını ve güncel adres bilgilerini eksiksiz vermeleri gerekmektedir. Bu bilgiler, kesinti veya arıza durumunun daha hızlı çözülmesini sağlayacaktır.

Su Kesilirse Nasıl Açılır?

Borcunu ödeyen abonelerin suyu, saha ekipleri tarafından sayacı mühürleme işlemi yapılarak açılır. Bu işlem için Abone İşleri Dairesi veya Alo 185 hattı üzerinden başvuru yapılabilir.

Musluktan Su Gelmiyorsa Ne Yapmalı?

Musluktan su gelmiyorsa, birkaç olasılık göz önünde bulundurulmalıdır. Öncelikle su tankının vanasını kontrol edin, çünkü bu vana arızalı olabilir. Musluk altındaki hortumu söküp su akışını kontrol edebilir, eğer sorun devam ediyorsa musluğu değiştirmeniz gerekebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akçakale Halk Eğitim Müdürü makam odasında kendini vurdu

Akçakale Halk Eğitim Müdürü makam odasında kendini vurdu