Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Antalyalılar dikkat! Hangi ilçelerinde elektrik kesilecek?

Antalyalılar dikkat! Hangi ilçelerinde elektrik kesilecek?

Antalya'nın çeşitli ilçelerinde 11 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan elektrik kesintileri, bölge sakinlerinin endişesine neden oluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyalılar dikkat! Hangi ilçelerinde elektrik kesilecek?
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da planlı elektrik kesintisi 11 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve şehrin çeşitli bölgelerinde etkili olacak. Sabah saat 09:00'da başlayacak kesinti, tahminen 6 saat sürecek ve bazı ilçelerde günlük yaşamı etkileyecek. Enerji altyapısındaki bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında planlanan kesintiler iş yerleri, evler ve kamu hizmetlerinde aksamalara neden olabilir. Vatandaşların bu duruma karşı hazırlıklı olmaları önem taşıyor.

Finike'de Planlı Elektrik Kesintisi

11 Ekim 2024 saat 09:00 - 16:00 arası Finike ilçesinde enerji altyapısındaki bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Etkilenen bölgeler arasında Eski 524 Sokak, Fatih Bulvarı, 101 ve 114 Sokaklar, Sahilkent 541 Sokak, Yeni Mahalle, Yeşilyurt Mahallesi Soydaşlar Sokak, İskele Mahallesi bulunuyor.

Kaş İlçesinde Elektrik Kesintisi

Kaş ilçesinde 11 Ekim 2024 tarihinde saat 09:00 - 11:00 arasında Bezirgan, Çukurca Sahil gibi bölgelerde bakım çalışması yapılacak ve bu nedenle elektrik kesintisi uygulanacak. Aynı gün içinde 13:30 - 15:00 saatleri arasında ise Kınık Yörük Çıkmazı bölgesinde benzer kesintiler yaşanacak.

Manavgat'ta Elektrik Kesintisi

Manavgat ilçesinde 11 Ekim'de yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle çeşitli saatlerde elektrik kesintileri olacak. 09:00 - 17:00 saatleri arasında Belenobaşı, Bereket, Bozyaka, Düzağaç, Kızıldağ, Milli Egemenlik mahallelerinde kesintiler planlanıyor. Ayrıca 09:00 - 16:00 saatleri arasında Eski Hisar Mahallesi'nde de elektrik kesintisi uygulanacak.

Antalya elektrik kesintisi için neresi aranır?

Alo 186 BEDAŞ Çağrı Merkezi Antalya Muratpaşa Güzel Oba'da Elektrik Kesintisi.

Elektriklerin ne zaman geleceğini nasıl öğrenebilirim?

Planlı bakım çalışmalarını Enerjisa Mobil uygulamasından takip edebilirsiniz. Ayrıca Dağıtım şirketine ait 186 Çağrı Merkezi, Mobil 186 uygulaması veya dağıtım bölgesine ait web sitesi üzerinden bölgenizdeki sorgulayabilirsiniz.

Gece elektrik neden kesilir?

Elektronik aletlerin yeniden başlaması nedeniyle uyanmanıza sebep olan gece elektrik kesintilerinin sebebi, basit bir temele dayanıyor. gece 03.00-04.00 civarı yapılan elektrik kesintilerinin sebebi manevra denilen elektrik terimidir.

186 arayınca ne olur?

Bu hizmetler şunları içerir: Arıza Bildirimi: Elektrik kesintileri ve arızalar hakkında bilgi vermek ve çözüm istemek için kullanılır. Vatandaşlar doğrudan bu hat üzerinden yaşadıkları bölgedeki elektrik arızalarını bildirebilirler. Planlı Kesinti Bilgisi: Planlı elektrik kesintileri hakkında bilgi almak için aranır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da su kesintisi! 11 Ekim'de hangi ilçelerde su olmayacak?

Antalya'da su kesintisi! 11 Ekim'de hangi ilçelerde su olmayacak?