Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber 9 Eylül’de evlendiler

9 Eylül’de evlendiler

Nilay ve Memet Ali Arı çiftinin oğulları Yiğit Arı ile Aysun ve Murat Güz çiftinin kızları Benan Güz, 9 Eylül Cuma akşamı Hotel Su’da düzenlenen muhteşem bir düğünle beraberliklerini evlilikle taçlandırdılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
9 Eylül’de evlendiler


Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi’nin uzun süre temsilciliğini yapan Memet Ali Arı ve Nilay Arı çiftini mutlu günlerinde partililer, sevenleri ve aileleri yalnız bırakmadı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Antalya eski İl Başkanı Ahmet Kumbul ile çok sayıda davetlinin yanı sıra gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Songül Başkaya da Arı ve Güz Ailesi’nin mutlu günlerine şahitlik etti.

Halayların çekildiği düğünde nikah merasimi sonrasında gecenin ilerleyen saatlerine kadar davetliler pistten inmedi. Memet Ali Arı, davetlilerle halay çekerken, Nilay Arı da tek tek masalarla ilgilendi. Düğün tarihinin özellikle İzmir’in kurtuluş, CHP’nin kuruluş gününe denk getirilmesi dikkat çekerken çifte mutluluklar diliyoruz.

Buse YEŞİL







Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATİP AFRİKA FORUMUNDA

ATİP AFRİKA FORUMUNDA