Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Bakan Bayraktar'dan Doğalgaz ve Elektrik Fiyatları Hakkında Açıklama!

Bakan Bayraktar'dan Doğalgaz ve Elektrik Fiyatları Hakkında Açıklama!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 2024'e kadar elektrik ve doğalgaz fiyatlarında zam yapılmayacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bakan Bayraktar'dan Doğalgaz ve Elektrik Fiyatları Hakkında Açıklama!
KAYNAK: Haber Merkezi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamada vatandaşlara sevindirici haberler verdi. Bakan Bayraktar, 2024 yılı sonuna kadar doğalgaz ve elektrik fiyatlarına zam yapılmayacağını duyurdu. Bu açıklama, özellikle kış aylarına girerken enerji maliyetleri konusunda endişe duyan vatandaşları bir nebze rahatlattı.

Enerji Destekleri Yeniden Belirlenecek

Bakan Bayraktar, 2025 yılında enerji desteklerinin yeniden gözden geçirileceğini belirterek, yeni bir destek modeline geçileceğini açıkladı. Yeni modelde, elektrik tüketimi yüksek olan hanelere daha az destek sağlanacağını vurguladı.

İran Krizi Enerji Arzını Tehdit Ediyor

Ayrıca, Bayraktar açıklamasında İran'ın enerji tesislerine yönelik olası saldırı senaryolarına da değindi. Bu tür bir durumda doğalgaz hatlarının zarar görmesi halinde Türkiye’nin enerji arz güvenliği konusunda sıkıntılar yaşayabileceğini belirtti. Arz güvenliğinin korunması için gereken tedbirlerin alınacağını ifade eden Bakan Bayraktar, bu konuda uluslararası işbirliklerine de önem verdiklerini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 22 Kişinin Yaralandığı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya'da 22 Kişinin Yaralandığı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti