Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber 14 Ekim Antalya su kesintisi: Hangi ilçelerde su kesintisi olacak?

14 Ekim Antalya su kesintisi: Hangi ilçelerde su kesintisi olacak?

Antalya'da su kesintisi yaşanıyor. ASAT, Kepez, Muratpaşa ve Alanya ilçelerinin sularını kesiyor. Vatandaşlar, su kesintisi saatlerini ve çözümü merak ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
14 Ekim Antalya su kesintisi: Hangi ilçelerde su kesintisi olacak?
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’da su kesintileri, bugün Kepez, Muratpaşa ve Alanya ilçelerinde gerçekleşiyor. Vatandaşlar, "ASAT su kesintisi ne zaman bitecek?" sorusunun yanıtını merak ediyor. Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT), 14 Ekim 2024 Pazartesi günü için su kesintisi yapılacak ilçelerin listesini yayınladı. Antalya'nın Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde belirli saatler arasında su kesintileri yaşanacak. Peki, sular saat kaçta gelecek?

Su Kesintisi Hangi İlçelerde Olacak?

Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASAT), bugün Kepez, Muratpaşa ve Alanya ilçelerinde su kesintisi yapılacağını duyurdu. Vatandaşlar, Kepez su kesintisi, Muratpaşa su kesintisi, Alanya su kesintisi ve Manavgat su kesintisi hakkında detaylı bilgi arıyor. Su kesintisi saatleri ve suyun ne zaman geleceği merakla bekleniyor.

Su Kesintisi Saatleri Ne Zaman?

14 Ekim 2024 Pazartesi günü, Kepez, Muratpaşa ve Alanya gibi önemli ilçelerde su kesintileri yaşanacak. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlar, suyun ne zaman geleceğini merak ediyor. Su kesintileri hakkında en güncel bilgileri öğrenmek için ASAT su kesintisi listesini inceleyebilirsiniz.

Su Kesintisi Durumunda Nereye Başvurmalısınız?

Su kesintileriyle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda ya da suyun hala gelmediğini fark ettiğinizde, 185 Arıza İhbar Hattı üzerinden gerekli başvuruları yapabilirsiniz. Su ile ilgili arıza bildirimi yaparken, su abone numaranızı paylaşmanız zorunludur. Ayrıca, doğru ve güncel adres bilgilerinizi eksiksiz vermeniz büyük önem taşır. Bu bilgiler mahalle, cadde, sokak ve bina numarasını içermelidir.

Su Gelmezse Ne Yapılmalı?

Eğer musluktan su gelmiyorsa, birkaç olası durumu gözden geçirmeniz gerekmektedir. Öncelikle su tankının vanasını kontrol edin. Bu vana arızalı olabilir. Eğer bir su arıtma cihazı kullanıyorsanız, cihazın musluğunu da kontrol etmelisiniz. Musluğun altındaki hortumu söküp su akışını kontrol etmek de faydalı olabilir. Eğer hortumdan su geliyorsa ancak musluktan su akmıyorsa, musluk arızalı olabilir ve değiştirilmesi gerekebilir.

Su Abonelik İşlemleri ve Kesinti Sonrası Yapılması Gerekenler

Antalya'da su kesintisi sonrası su aboneliğiyle ilgili işlemler için Abone İşleri Dairesi bürolarına başvurarak ya da Alo 185'i arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Özellikle borcunu ödeyen aboneler için saha ekipleri tarafından sayaca mühürleme işlemi yapıldıktan sonra su kullanıma açılmaktadır.

Musluktan Su Gelmiyorsa Nereye Başvurmalısınız?

Su kesintisi sonrası su hala gelmiyorsa, Alo 185 Çağrı Merkezine ulaşarak sorununuzu iletebilirsiniz. İlgili birimler, su arızalarıyla ilgili talepleri hızla değerlendirmekte ve çözüm için gerekli yönlendirmeleri yapmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: 'Söz konusu değil'

Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: 'Söz konusu değil'