Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Zeytin Ağacı Dizisinin Galasında Gergin Anlar

Zeytin Ağacı Dizisinin Galasında Gergin Anlar

Netflix'in Fenomen Dizisi Zeytin Ağacı'nın İkinci Sezon Galasında Beklenmedik Olay! İşte detaylar..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zeytin Ağacı Dizisinin Galasında Gergin Anlar
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Netflix'in büyük beğeni toplayan dizisi Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon galası, beklenmedik bir gerginlikle gündeme oturdu. Başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasında yaşanan gerilim, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Galada Gergin Anlar

İlk sezonuyla dizi severlerden tam not alan ve ikinci sezonu merakla beklenen Zeytin Ağacı'nın galasına, başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz katıldı. Ancak dizinin diğer başrolleri Murat Boz ve Serkan Altunorak'ın galaya katılmamaları dikkat çekti.

"Herkes Birbirini Eskiden Tanıyordu" Sözü Kriz Yarattı

Gala sırasında Seda Bakan’ın, “Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu” sözleri, Tuba Büyüküstün tarafından “Ben seni de Boncuk’u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun” şeklinde yanıtlandı. Bu ifadeler ortamın gerilmesine neden oldu. Rıza Kocaoğlu, “Yıllardır tanıyor gibiydik” diyerek durumu yumuşatmaya çalışsa da Tuba Büyüküstün, “Rıza’yı tanımıyordum, Aytaç’ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk?” diyerek gerginliği artırdı.

"Seda, Sus Artık" Sözleri Tepki Çekti

Seda Bakan, Tuba Büyüküstün'ün tavırlarından rahatsız olduğunu belirterek, “Aşkım ben Serkan’ı tanıyordum, Murat ile daha önce film çekmiştim, Aytaç’ı da tanıyordum” dedi. Bu sırada Boncuk Yılmaz, “Yapmayın, birbirinizi kırmayın” diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Tuba Büyüküstün'ün ilginç bir mimikle “Seda, sus artık” demesi, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sosyal Medya Ayağa Kalktı

Galada yaşanan bu olay, sosyal medyada hızla yayılarak gündeme oturdu. Kullanıcılar, Tuba Büyüküstün’ün Seda Bakan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi ve olay hakkında birçok yorum yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi heyecanına geri dönüyor: Lugano'ya konuk oluyor

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi heyecanına geri dönüyor: Lugano'ya konuk oluyor