Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Zara ve Eypio Mut Karacaoğlan Festivali'nde sahne aldı

Zara ve Eypio Mut Karacaoğlan Festivali'nde sahne aldı

Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nde Zara ve Eypio hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zara ve Eypio Mut Karacaoğlan Festivali'nde sahne aldı
KAYNAK: İHA

Mersin’in Mut ilçesinde gerçekleşen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin 62.'si, ünlü sanatçı Zara ve rap müziğin sevilen ismi Eypio'nun performanslarıyla renklendi. Festivalin ikinci gününde düzenlenen konsere, ilçe halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden de yoğun katılım sağlandı. Mut Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen konser, büyük bir coşkuya sahne oldu.

A W212827 01 Result

'Mutlular Zara’yla Mutlu'

Konser öncesinde İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Mut Belediye Başkanı Murat Orhan tarafından plaket takdim edilen Zara, Mut halkına hitaben 'Mutlular Zara’yla mutlu desek olur mu' şeklinde esprili bir açıklama yaptı. Kendisine hediye edilen kayısılar için de teşekkür eden Zara, 'Ağzımızı da ballandırıp gönderiyorsunuz, teşekkür ederim' dedi.

Zara ve Eypio'dan İkili Performans

Türküleriyle hayranlarını mest eden Zara, sahnede büyük alkış aldı. Konserin ilerleyen dakikalarında, sahneye davet ettiği Eypio ile düet yaparak geceye damgasını vurdu. Festivalin ikinci gününde Mut halkı ve gelen misafirler, coşkulu anlar yaşadı.

A W212827 04 Result

Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci günündeki konser sonrası, ilçe halkı Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’a teşekkürlerini iletti. Festival boyunca yaşanan coşku ve heyecan, katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de çocuklar uyurken evi kurşunladılar!

Kocaeli'de çocuklar uyurken evi kurşunladılar!