Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Yasemin Allen’in Sevgilisi FBI'danmış

Yasemin Allen’in Sevgilisi FBI'danmış

Ünlü oyuncu Yasemin Allen, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Allen, yeni sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yasemin Allen’in Sevgilisi FBI'danmış
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Yasemin Allen, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Allen, yeni sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını Instagram’da paylaştı. Bu paylaşım, Allen’ın hayranları arasında büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Çünkü Yasemin Allen’ın yeni sevgilisi, eski bir FBI çalışanı çıktı.

Yasemin Allen’ın Yeni Aşkı Eski FBI Çalışanı

Yasemin Allen, Kavak Yelleri, Merhamet, Şeref Meselesi, İyi Günde Kötü Günde ve Dokuz Oğuz gibi birçok projede yer aldı. Son zamanlarda sosyal medyadaki paylaşımlarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Allen, yeni sevgilisiyle pozlarını Instagram’da yayınladı. Paylaşımı görenler, Allen’ın yeni sevgilisinin eski bir FBI çalışanı olduğunu öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Abi Bu Sefer Yenge Desek Kızmazsın Herhalde?

Allen’ın sevgilisinin “Abi bu sefer yenge desek kızmazsın herhalde?” şeklindeki yorumuna verdiği yanıt da dikkat çekti. İşte Yasemin Allen’ın yeni aşkı ve bu aşka dair merak edilenler…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'den Ticaret Bakanı'nın 'Et Fiyatlarına Zam' Açıklamasına Sert Tepki

CHP'den Ticaret Bakanı'nın 'Et Fiyatlarına Zam' Açıklamasına Sert Tepki