Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Tolga Savacı kimdir? Tolga Savcı kaç yaşında ve nerelidir? Tolga Savacı Neden Vefat Etti?

Tolga Savacı kimdir? Tolga Savcı kaç yaşında ve nerelidir? Tolga Savacı Neden Vefat Etti?

Tolga Savcı, 80’li yılların unutulmaz isimlerinden biriydi. Peki, kimdir bu Tolga Savacı? Kaç yaşında ve nereli? Hangi film ve dizilerde rol aldı? İşte detaylar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tolga Savacı kimdir? Tolga Savcı kaç yaşında ve nerelidir? Tolga Savacı Neden Vefat Etti?

Tolga Savacı, 80’li yılların unutulmaz isimlerinden biriydi. Peki, kimdir bu Tolga Savacı? Kaç yaşında ve nereli? Hangi film ve dizilerde rol aldı? İşte detaylar…

Tolga Savacı Kimdir?

6 Mayıs 1963’te İstanbul’da doğan Tolga Savcı, dizi ve sinema oyuncusudur. Eski manken Sibel Savacı’nın kardeşi olan Savcı, Fransız Koleji’ni bitirdikten sonra 1983’te İtalya’ya mankenlik eğitimi almak için gitti. İtalya, Almanya ve Fransa’da mankenlik yaptıktan sonra oyunculuk kariyerine Banu Alkan ile başrollerini paylaştığı “Arzu” filmiyle adım attı. Ardından Hülya Avşar ile “Tapılacak Kadın” ve “Sekreter” filmleriyle hafızalara kazındı.

Tolga Savacı Neden Öldü? Tolga Savcı Neden Vefat Etti?

Tolga Savc'nın Neden Öldüğü Bilinmemekte.

Tolga Savacı’nın Özel Hayatı

Savcı, ilk evliliğini 1993’te Aylin Livaneli ile yaptı ve bu evlilik iki yıl sürdü. 2006’da Özlem İbrahimoğlu ile ikinci evliliğini yapan Savcı’nın bu evliliği üç yıl sürdü ve bu evlilikten Toğan Atilla adında bir oğlu oldu. Üçüncü evliliğini 2015’te yazar Nermin Bezmen ile yaptı.

Tolga Savacı’nın Rol Aldığı Filmler

Savcı, kariyeri boyunca birçok film ve dizide rol aldı. İşte o yapımlar: Arzu, Sekreter, Tapılacak Kadın, Seviyorum, Sıcak Yatak, Işıkta Kaybolanlar / İbret, Sevgiye Hasret, Canım, Gazeteci Kız, Kurtlar Geceyi Sever, Sen ve Ben, Ahu Gözlüm, Yalnızlar, Yeşil Bir Dünya, Çiçekler Boy Verince, Kurtlar Sofrası, Aşkın Dansı, Sevgi Emektir ve Dersimiz Atatürk.

Tolga Savacı’nın Yeni Mesleği

80’li yılların yakışıklı oyuncusu Tolga Savacı, hayranlarını yeni mesleğiyle şaşırttı. Amerika’nın New Jersey eyaletine taşınan Savcı, şimdilerde kendisinin başında bulunduğu bir ekiple klasik ve güncel araçların tamiratlarını yapıyordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Oyuncu Tolga Savacı Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Tolga Savacı Hayatını Kaybetti