Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Selçuk Balcı’nın Performansı Coşturdu

Selçuk Balcı’nın Performansı Coşturdu

Selçuk Balcı, Kato Dağı Eteklerinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selçuk Balcı’nın Performansı Coşturdu
KAYNAK: İHA

A W251225 01

Beytüşşebap ilçesinde bu yıl düzenlenen Kuzu Kırkma Festivali, Selçuk Balcı’nın sahne aldığı muhteşem bir geceyle taçlandı. Kato Dağı eteklerinde düzenlenen etkinlikte, sanatçının Türkçe ve Kürtçe şarkılarına binlerce kişi coşkuyla eşlik etti.

Selçuk Balcı’nın Performansı Coşturdu

Kuzu Kırkma Festivali’nin en heyecanlı anları, Selçuk Balcı’nın sahneye çıkmasıyla başladı. Kato Dağı’nın büyüleyici atmosferinde hayranlarıyla buluşan Balcı, Türkçe ve Kürtçe şarkılarıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı konser, müzikseverlere büyük bir keyif verdi.

A W251225 05

Festival Coşkusu Beytüşşebap’ı Sardı

Beytüşşebap’ın geleneksel festivali, bölge halkını ve ziyaretçileri bir araya getirerek büyük bir coşkuya sahne oldu. Kuzu kırkma etkinlikleriyle başlayan festivalde, yerel lezzetler ve el sanatları sergilendi. Selçuk Balcı’nın performansı, festivalin en çok beklenen anlarından biri oldu.

Beytüşşebap Belediye Başkanı’ndan Teşekkür

Beytüşşebap Belediye Başkanı, festivale katılan herkese teşekkür ederek, etkinliklerin bölge kültürünün tanıtılmasına büyük katkı sağladığını vurguladı. Selçuk Balcı’ya da özel teşekkür eden Başkan, sanatçının performansının festivale ayrı bir renk kattığını belirtti.

Selçuk Balcı Hayranlarıyla Buluştu

Konser sonrası hayranlarıyla bir araya gelen Selçuk Balcı, fotoğraf çektirip imza dağıttı. Balcı, Beytüşşebap’ta olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve bölge halkının sıcak karşılamasından dolayı minnettar olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşlemediği Cinayetten 43 Yıl Hapis Yatan Kadın Serbest Bırakıldı

İşlemediği Cinayetten 43 Yıl Hapis Yatan Kadın Serbest Bırakıldı