Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Seksenler dizisinden Meclise...MHP milletvekili adayı olan Özlem Balcı kimdir?

Seksenler dizisinden Meclise...MHP milletvekili adayı olan Özlem Balcı kimdir?

Dün açıklanan liste ile MHP'de milletvekili adayları belli oldu. Seksenler dizisinde de rol alan Özlem Balcı, Muğla'dan 1. sıradan adayı oldu. Peki, Özlem Balcı kimdir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seksenler dizisinden Meclise...MHP milletvekili adayı olan Özlem Balcı kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olmayı kabul eden Özlem Balcı Muğla'dan 1. sıradan aday gösterildi. İşte Özlem Balcı’nın kariyeri…

TRT ekranlarında yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kıran Seksenler dizisinde oynayan Özlem Balcı, MHP Muğla Milletvekili adayı oldu. Ocak ayında MHP Muğla İl Başkanlığında partiye üye olan Balcı, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Muğla milletvekili aday adalığı müracaatımı yaptım” ifadelerini kullandı. Peki, Özlem Balcı kimdir? 

ÖZLEM BALCI KİMDİR? 

Özlem Balcı, 25 Mart 1984 tarihinde Fethiye'de doğmuştur ve ilkokul ile ortaokul eğitimini Fethiye'de tamamlamıştır. Öğrencilik yıllarında çalışmaya başlayan Balcı, lise döneminde F Radyo & TV'de DJ'lik yaparak medya sektörüne adım atmıştır. Aynı kanalda haber spikerliği, metin yazarlığı ve haber muhabirliği de yapmıştır. Köyümüzde Özlem programında sunuculuk ve Sabah Şekerleri programında yönetmenlik görevini üstlenen Balcı, kendi programı olan Özlemce'nin yapımcılığı ve sunuculuğunu da üstlenmiştir. Muğla'nın yerel kanallarından Şah TV'de de haber spikerliği yapmıştır ve bu görevleri sırasında çeşitli ödüller kazanmıştır.

2001 yılında Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanan Balcı, tatil dönemlerinde bir tatil köyünde çocuk animasyonu ve halkla ilişkiler alanlarında da çalışmıştır. Çalıştığı kurum bünyesinde İngilizce tiyatro oyunları koyarak animasyon aktivitelerinin yönetmenliğini yapmıştır. Balcı, çeşitli alanlarda dersler verdikten sonra üniversite eğitiminin üçüncü senesinde okulu bırakarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim almaya başlamıştır.

Özlem Balcı, kariyeri boyunca medya sektöründe farklı pozisyonlarda görev yapmış ve tiyatro eğitimi de almıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Gençlerimizi özgürlüklerine darbe vurarak sindiremeyeceksiniz”

“Gençlerimizi özgürlüklerine darbe vurarak sindiremeyeceksiniz”