Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Sarp Akkaya’nın Çarpıcı Açıklamaları: Zor Bir Çocukluk Geçirdim

Sarp Akkaya’nın Çarpıcı Açıklamaları: Zor Bir Çocukluk Geçirdim

Ünlü oyuncu Sarp Akkaya, NTV ekranlarında Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programına konuk oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarp Akkaya’nın Çarpıcı Açıklamaları: Zor Bir Çocukluk Geçirdim

Ünlü oyuncu Sarp Akkaya, NTV ekranlarında Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programına konuk oldu. Yaptığı açıklamalar yürek burktu!

Sarp Akkaya Kimdir?

Ezel ve Suskunlar gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Sarp Akkaya, Türkiye’nin en sevilen ve saygı duyulan aktörlerinden biridir. Kendisi gibi oyuncu olan iki kardeşi daha bulunan Akkaya, boşanan bir ailenin çocuğu olduğunu ve bu yüzden zor bir çocukluk geçirdiğini belirtti.

Sarp Akkaya’nın Rol Seçimleri

Akkaya, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunumuyla NTV ekranlarına gelen Empati programına konuk oldu. Programda yaşanmış gerçek hikayelerle empati kurdu ve rol seçimlerinde ne kadar seçici olduğunu vurguladı. “Rol gelince seçici davranıyorum. Oynadığım şeyde beni ilgilendiren, meraklandıran ve heyecanlandıran bir şey olmasını bekliyorum.” dedi.

Sarp Akkaya’nın Hayat Standartları

Akkaya, hayat standardı ile ilgili olarak “Ben Kadıköylüyüm, deniz manzaralı bir ev hayalim yok, bir yalı dairesinde oturmak gibi amacım yok” diyerek samimi ve iddialı cümlelere imza attı.

Sarp Akkaya’nın Çocukluğu

Akkaya, “13 yaşımdaydım annemle babam ayrılma kararı aldı. Çocukta bir tahribat yaratıyor bu, bende de yarattı. Kaya da daha az, ablamda çok daha az. 13 yaşımdan 21-22 yaşıma kadar zor bir süreçti boşanmış bir anne babanın çocuğu olmak. Bayram sabahları yine birlikte kahvaltı ediyoruz ama, insan arıyor yokluğunu. Ne zaman büyüyeceğim diye evde dolaştığımı hatırlıyorum, bir çocuk niye büyümek istesin ki?” dedi ve zor bir çocukluk geçirdiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8 saatte 2000 lira! Türkiye'de şaşırtıcı iş fırsatı kapıda

8 saatte 2000 lira! Türkiye'de şaşırtıcı iş fırsatı kapıda