Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Rapçi Drake'in koleksiyonu görenleri şok ediyor

Rapçi Drake'in koleksiyonu görenleri şok ediyor

Konserde kendisine fırlatılan sütyenleri biriktiren ünlü Rap sanatçısı Drake, paylaştığı fotoğrafla şaşkınlık yarattı. İşte o görüntü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rapçi Drake'in koleksiyonu görenleri şok ediyor

Ünlü şarkıcı Drake, dünya çapında hem çok sevilen hem de çok eleştiri alan bir Rap sanatçısı. Drake, bugüne kadar konserlerinde birbirinden değişik materyaller atıldı. Drake kendisine atılan sütyenleri toplayıp koleksiyon yaptı. İşte eşi benzeri olmayan koleksiyon.

HER ŞEY ATILDI

Birçok sanatçısı sahnede performans sergilediği sırada hayranlar kimi zaman çiçek, sütyen ayakkabı ve değişik materyaller attı. Hayranların başlattığı bu akım zamanla her konsere yayıldı ve bütün şarkıcıları etkilemeye başladı. Öyle ki bir hayranın fırlattığı telefon Bebe Rexha'nın kaşına isabet etmiş ve sanatçıya dikiş atılmak zorunda kalmıştı.

SÜTYENİN SAHİBİNİ ARADI

dash

Drake'e fırlatılan sütyenler her ne kadar uzun bir süredir gündemde olsa da, geçtiğimiz günlerde sahneye fırlatılan bir sütyene Drake'in verdiği tepki şaşırtmıştı. Sahneye fırlatılan 80L beden sütyeni eline alan Drake 'bu kadının yerini hemen bulun' diyerek izleyenleri şaşkına çevirmişti.

İLGİNÇ KOLEKSİYON

akjdshdas

Drake'in bir konserinde bu sefer gerçekten 'devasa' bir sütyen fırlatılmıştı. Sahneye fırlatılan sütyenleri topladığını belirten Drake, koleksiyon için en nadide parçasına da bu sütyenle ulaştı. Sosyal medya hesabından kendisine fırlatılan onlarca sütyenle pozunu paylaşan Drake, birçok olumsuz yoruma tutuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayserispor'da teknik direktör istifasını açıkladı

Kayserispor'da teknik direktör istifasını açıkladı