Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Özcan Deniz ailesini reddetti! Özcan Deniz ailesini neden reddetti?

Özcan Deniz ailesini reddetti! Özcan Deniz ailesini neden reddetti?

Türk müziğinin sevilen ismi Özcan Deniz, aile içi gerilimle yeniden gündemde. Başta menajerliğini yapan abisi Ercan Deniz ile yaşadığı gerginlik, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla gün yüzüne çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özcan Deniz ailesini reddetti! Özcan Deniz ailesini neden reddetti?
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk müziğinin sevilen ismi Özcan Deniz, aile içi gerilimle yeniden gündemde. Başta menajerliğini yapan abisi Ercan Deniz ile yaşadığı gerginlik, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla gün yüzüne çıktı. Özcan Deniz, aile fertlerine karşı tavır aldığını duyurdu ve abisi Ercan Deniz'in de hayatından çıkardığı kişiler arasında olduğunu belirtti.

Ercan Deniz'den Dikkat Çeken Gönderme

Ercan Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Müge Anlı'nın bir videosunu kullanarak göndermede bulundu. Paylaşımında, "Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o parayı... Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir" ifadelerine yer verdi. Bu sözler, Özcan Deniz'e yönelik bir mesaj olarak algılandı.

Aile İçindeki Gerginlik Derinleşiyor

Ercan Deniz, bir süre önce yaptığı bir başka paylaşımda, "Kurduğunuz aile, doğduğunuz aileden daha önemlidir" ifadelerini kullandı. Bu sözler, aile içindeki gerilimin daha da tırmandığının bir göstergesi oldu.

Özcan Deniz'den Cevap Gecikmedi

Özcan Deniz, sosyal medya hesabından eşi Samar Dadgar ve oğluyla birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak abisine yanıt verdi. Paylaşımında, "Hiç olmadığım kadar hafif ve güçlüyüm" notunu düşen Deniz, aile fertleriyle yaşadığı sorunları geride bırakmaya kararlı olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücrette yeni senaryo: Dev banka oranı açıkladı!

Asgari ücrette yeni senaryo: Dev banka oranı açıkladı!