Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Müge Anlı'da olay! Nazmiye güvenlik görevlisine mesaj attı ortalık karıştı

Müge Anlı'da olay! Nazmiye güvenlik görevlisine mesaj attı ortalık karıştı

Müge Anlı'nın programında işlenen Nevrigül Alan cinayetinde dikkatleri üzerine çeken Nazmiye'nin, programda güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Karaman'a mesaj attığı ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı'da olay! Nazmiye güvenlik görevlisine mesaj attı ortalık karıştı

Müge Anlı'da günlerdir işlenen Nevrigül Alan cinayeti gittikçe işin içinden çıkılması zor bir hale dönüşüyor. Nevrigül'ün ölümü araştırılırken dikkatleri sürekli üzerine çeken kişi ise kız kardeşi Nazmiye oldu. Kendisine karşı gelen herkesle adeta savaşan Nazmiye'nin programda güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Karaman'a mesaj attığı ortaya çıktı.

Nazmiye'nin mesajı Müge Anlı'yı çileden çıkardı

Nazmiye, güvenlik görevlisi Yılmaz'a "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" diyerek mesaj atmış. Yılmaz ise, "ortamda hararet yükseldiğinde, güvenliğiniz için o an hangi pozisyon gerekliyse ona göre hareket ediyoruz. Özellikle senin önünden geçmeye çalışmıyoruz" diye yanıt vermiş.

Müge Anlı, Nazmiye'ye "Azıp kudurmuşsunuz" dedi

Olaya çok sinirlenen Müge Anlı, "Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma" diyerek olaya tepkisini gösterdi. Anlı, "Elin adamına nasıl mesaj atarsın. Nerden buldun adını soyadını Instagram'ını. Yapamazsınız ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz" dedi.

Nazmiye canlı yayını terk etti

Müge Anlı'nın Yılmaz'a sarılmasıyla alkışların koptuğu anlarda olaya tepki gösteren Nazmiye canlı yayını terk etti.

Nazmiye'nin mesajları ne anlama geliyor?

Nazmiye'nin güvenlik görevlisine mesaj atması, Nevrigül Alan cinayeti ile ilgili olabileceği yönünde yorumlara neden oldu. Bazı izleyiciler, Nazmiye'nin Yılmaz'dan yardım istediğini öne sürdü. Diğerleri ise, Nazmiye'nin Yılmaz'a ilgi duyduğunu ve onu kıskandığını iddia etti.

Nazmiye'nin mesajları cinayetle bağlantılı mı?

Nazmiye'nin mesajları cinayetle bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ancak, Nazmiye'nin bu davranışı, Nevrigül Alan cinayeti ile ilgili şüpheleri daha da artıran bir gelişme oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van'da bir çocuğun ölümüne sebep olan köpeğin sahibi hapis cezası aldı

Van'da bir çocuğun ölümüne sebep olan köpeğin sahibi hapis cezası aldı