Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Mert Demir'in Annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya Açıklaması

Mert Demir'in Annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya Açıklaması

Şarkıcı Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın 'reklam aşkı' iddiaları hakkında konuşan Demir'in annesi Gülgün Demir, oğlunun ve Sarıkaya'nın ilişkisinin detaylarını paylaştı. Demir, Serenay Sarıkaya ile ilgili görüşlerini açıkladı ve oğlunun kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mert Demir'in Annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya Açıklaması
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Şarkıcı Mert Demir ile Serenay Sarıkaya’nın ilişkisi, medyanın ve hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde 'reklam aşkı' olarak anılan bu ilişki, Demir'in annesi Gülgün Demir’in açıklamalarıyla daha da gündeme geldi.

Çok Mutlular

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir’in aşkı hakkında konuşan Gülgün Demir, konuyla ilgili muhabirlerin sorularını yanıtladı. Gülgün Demir, oğlu ve Sarıkaya’nın ilişkisinin gerçekliğine dair şu ifadeleri kullandı: “Daha önce Serenay ile görüştüm. İkisi de birbirleriyle çok mutlu. Şu an için benim tarafımdan bir söz yok. Eğer evlenmek isterlerse, bu onların kararı olur.”

Gülgün Demir: “Oğlumun Başarıları 12 Yılın Emeği”

Mert Demir’in Harbiye konserinde de hazır bulunan Gülgün Demir, oğlunun kariyerine de değindi. Demir, oğlunun başarısının uzun yılların emeği olduğunu belirterek, “Oğlum yıllarca emek verdi. Bu iş 2-3 günlük bir olay değil, 12 yılın emeği var,” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BİK Genel Müdürü Erkılınç Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı

BİK Genel Müdürü Erkılınç Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı