Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Matthew Perry’nin Otopsi Raporu Açıklandı!

Matthew Perry’nin Otopsi Raporu Açıklandı!

“Friends” dizisinde Chandler Bing karakteriyle tanınan ünlü aktör Matthew Perry’nin evindeki jakuzide geçtiğimiz ekim ayında ölü bulunması, hem hayranlarını hem de Hollywood dünyasını yasa boğmuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Matthew Perry’nin Otopsi Raporu Açıklandı!
KAYNAK: Haber Merkezi

“Friends” dizisinde Chandler Bing karakteriyle tanınan ünlü aktör Matthew Perry’nin evindeki jakuzide geçtiğimiz ekim ayında ölü bulunması, hem hayranlarını hem de Hollywood dünyasını yasa boğmuştu. Şimdi ise Perry’nin otopsi raporu belli oldu.

Perry’nin Ölümü Hollywood’u Sarsmıştı

Perry’nin ölüm haberi, hem hayranlarını hem de Hollywood dünyasını derinden sarstı. Evindeki jakuzide ölü bulunan 54 yaşındaki Perry’nin otopsi sonuçları merakla bekleniyordu.

Otopsi Raporu: Ketamin Etkisi

Otopsi raporuna göre, Perry’nin “ketaminin akut etkileri” nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtildi.

Perry’nin Uyuşturucu Mücadelesi

Hayatının büyük bir bölümünde uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıklarıyla mücadele eden Perry’nin evinde yasa dışı uyuşturucu bulunamadı. Ancak benzer etkiler yapan ve reçeteyle satılan ilaçlar bulundu.

Perry’nin Bağımlılara Yardım Çabaları

Alkol ve madde bağımlılığı mücadelesi veren Perry, yaşamının son yıllarında kendini bağımlılara yardım etmeye adamıştı. Perry, ‘Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir’ adlı anı kitabında ölümünden sonra nasıl hatırlanmak istediğinden bahsetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2008 model Ford marka araç

İcradan satılık 2008 model Ford marka araç