Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin MasterChef’te 100. Yıl Coşkusu: Mehmet Şef Şaşkınlığını Gizleyemedi! Kim elendi

MasterChef’te 100. Yıl Coşkusu: Mehmet Şef Şaşkınlığını Gizleyemedi! Kim elendi

MasterChef All Star’ın yeni bölümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. olaylı gecenin sonunda MasterChef All Star’a kim veda etti?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef’te 100. Yıl Coşkusu: Mehmet Şef Şaşkınlığını Gizleyemedi! Kim elendi
MUHABİR: Süleyman Gezici

MasterChef All Star’ın yeni bölümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Kırmızı beyaza bürünen stüdyoda yarışmacılar, kıyafetleri ile Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Ancak eleme heyecanının yaşandığı ve oldukça zorlu geçen geceye damga vuran bir olay oldu.

MasterChef’te Heyecan Dolu Bir Gece
Her hafta pazar akşamları yapılan eleme gecesinde bu hafta yaşanan bir olay çok konuşuldu. Cumhuriyetin 100. yılına özel bir tabak hazırlayan yarışmacıların yaşadığı talihsizlik, Mehmet Şef’i oldukça şaşırttı.

Cumhuriyet Bayramı Coşkusu MasterChef’te Yaşandı
Kıyasıya mücadelenin yaşandığı MasterChef All Star’da bu akşam Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına atıfta bulunmak amaçlı 100 şeklinde bir tatlı yapan şefler, yarışmacılardan tabağın aynısını yapmalarını istediler.

MasterChef All Star'da dün gece ne oldu?

Yapılacak en ufak hatanın eleme ile sonuçlanabileceği gecede yarışmacılar, tabağın alt kısmındaki jelleri araştırırken Barbaros, Barış, Cemre, Metin, Esra, Tahsin ve Tanya’nın eleme potasında olduğu yarışmada Metin, Esra, Tahsin ve Tanya’nın jelleri karıştı.

Şeflerden Açıklama: “İlk Defa Böyle Bir Şey Yaşıyoruz”
Sergen’in Mehmet Şef’e ‘Şefim galiba jeller karıştı’ demesiyle olaylar gelişti. Somer Şef’in ‘Kimsenin hakkına girmek istemeyiz’ diyerek açıkladığı olay için detaylı araştırma istendi. Şef Mehmet Yalçınkaya ise ‘İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz. Hayretler içerisindeyim’ dedi.

Son durum kameralardan tespit edilemeyince yarışmacılar ellerindeki jellerle yarışmaya devam etmek durumunda kaldı.

MasterChef All Star'da dün gece kim elendi?

Eleme oyununun ilk turunda Metin, dolaptan yanlışlıkla Tanya'nın yemeğini aldığı için elemede her ikisi de ikinci tura kaldı.Bunun üzerine Metin hatanın kendisinde olduğunu, Tanya'nın turu geçmesi gerektiğini söylese de ikinci turda bu iki yarışmacı sona kaldı ve elenen Metin oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de satılan İsrail markaları ve malları listesi Güncel 2024

Türkiye'de satılan İsrail markaları ve malları listesi Güncel 2024