Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Leman Sam Hayranlarını Endişelendirdi: 'Sinirleri ve Kemiği Kestiler'

Leman Sam Hayranlarını Endişelendirdi: 'Sinirleri ve Kemiği Kestiler'

Usta sanatçı Leman Sam, omuriliğinde çıkan kitle nedeniyle geçirdiği zorlu ameliyatın ardından hayranlarını endişelendirdi. Ameliyat sonrası iyileşme süreci ve sahnelere dönüşü hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Leman Sam Hayranlarını Endişelendirdi: 'Sinirleri ve Kemiği Kestiler'
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü sanatçı Leman Sam, Cihangir'de sokak hayvanlarını beslerken kameralara yakalandı. Geçirdiği zorlu ameliyat hakkında konuşan Sam, omuriliğinde çıkan kitlenin operasyonla alındığını belirtti.

Leman Sam, omuriliğindeki kitle nedeniyle bir ameliyat geçirdiğini ve bu süreçte zorlu anlar yaşadığını ifade etti. Sam, “Omurilikte bir kitle vardı, onu aldılar. Sinirleri ve kemiği kestiler. Biraz geç iyileşiyorum. Yürüyorum ama eskisi gibi dans edemiyorum. Ameliyattan bir buçuk ay sonra bastonla çıktım sahneye, şimdi onu da attım. Sahneye çıkmazsam ihtiyarlarım," dedi.

Sahnelere Dönüş

Geçirdiği ameliyatın ardından iyileşir iyileşmez sahnelere döndüğünü belirten Sam, “Başka türlü çürür insan, ihtiyarlarım sahneye çıkmazsam,” diyerek sahneye olan tutkusunu vurguladı.

Bodrum'a Gitmek İstemiyor

Sam, yılbaşı ve bayramlarda çalışmadığını, Bodrum'un yıllar önceki halini düşündüğünde üzüldüğünü ve bu nedenle gitmek istemediğini söyledi. Ünlü tatil beldesinin eski güzelliğini kaybettiğini belirten sanatçı, “Ben oraların en güzel zamanlarını yaşamışım, oralarda şarkı söylemiş insanım. Çok üzülüyorum, Bodrum’a gitmek istemiyorum,” diye konuştu.

İnsanlardan Korkuyor

Tatil anlayışının farklı olduğunu ve bu nedenle kızı Şevval Sam ile sık sık tartıştıklarını belirten Leman Sam, "Benim tatil anlayışım farklı. Herkes Bodrum’a gidiyor, bakın şimdi oralar vıcık vıcık. Şu yaşa geldim, sadece insandan korkuyorum," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramanmaraş'ta Serinlemek İçin Girdiği Baraj Göletinde Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş'ta Serinlemek İçin Girdiği Baraj Göletinde Hayatını Kaybetti