Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı alnından öptü

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı alnından öptü

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir ilk yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu, 1 milyon TL'lik soruyu görmeye hak kazanan yarışmacıyı alnından öptü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Süleyman Gezici

SÜLEYMAN GEZİCİ

"Kim Milyoner Olmak İster" programına katılan Rabia Birsen Güvercin, ard arda doğru cevaplarla 1 milyon TL değerindeki soruya ulaştı. Yarışmadaki gösterdiği performansla takdir ve övgü toplayan yarışmacıyı Kenan İmirzalıoğlu alnından öperek tebrik etti.

ALNINDAN ÖPTÜ

ATV'nin reyting rekortmeni yarışma programı " Kim Milyoner Olmak İster"de tansiyon tavan yaptı. Rabia Birsen Güvercin, bilgisiyle seyircilere ve Kenan İmirzalıoğlu'na unutulmaz anlar yaşattı. Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı İstiklal Marşı'nın ilk kimin okuduğu sorusunda, çift cevap hakkıyla doğru cevaba ulaşan Rabia, Kenan İmirzalıoğlu'nun takdirini kazandı. Sunucunun bu başarının karşısında gösterdiği duygusal tepki, izleyenleri derinden etkiledi. Rabia Birsen Güvercin, bilgi birikimi ve özgüveniyle peş peşe doğru cevaplar verdi ve tarihi 1 milyon TL’lik soruya ulaştı. Bu başarısı karşısında duygusal anlar yaşayan sunucu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya olan takdirini,  "Sana sarılıp öpmek istiyorum. Harikasın" sözleriyle ve alnından bir öpücükle ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan Meral Akşener'e kapıyı kapattı

Erdoğan Meral Akşener'e kapıyı kapattı