Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin İbrahim Tatlıses Yoğun Bakımdan Çıktı!

İbrahim Tatlıses Yoğun Bakımdan Çıktı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 13 sene önce yaşadığı talihsiz olayın ardından geçirdiği bir dizi operasyonun ardından kalp ameliyatı oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakımdan Çıktı!
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 13 sene önce yaşadığı talihsiz olayın ardından geçirdiği bir dizi operasyonun ardından kalp ameliyatı oldu. İbrahim Tatlıses, anjiyo sonrası yapılan operasyonla kalp kapakçığının değiştirildiği 2.5 saat süren bir ameliyat geçirdi. Sanatçının sağlık durumuyla ilgili son bilgiler geldi.

Operasyonun Detayları ve Durumu

2011 yılında yaşadığı silahlı saldırı sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu son günlerde kötüleşmişti. Anjiyo sırasında iki kalp damarının tıkalı olduğu belirlenmiş ve hemen operasyona alınmıştı. Ameliyat başarıyla sonuçlandı ve Tatlıses'in durumu stabil.

Fotoğraf ve Taburculuk Beklentisi

Hastaneden paylaşılan ilk fotoğrafında, İbrahim Tatlıses'in hastane yatağında poz verdiği görüldü. Sanatçının birkaç gün içinde taburcu olması bekleniyor. Ailesi ve dostları ziyaretlerle moral verirken, sanat camiasından da Tatlıses'e destek mesajları yağıyor.

Gg Copy

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da eşinin ekmek fırınını devralan Gülcan usta kızlarıyla ateşin başında

Hatay'da eşinin ekmek fırınını devralan Gülcan usta kızlarıyla ateşin başında