Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Hülya Avşar'dan Üzen Haber: İşte Sağlık Durumu

Hülya Avşar'dan Üzen Haber: İşte Sağlık Durumu

Önceki akşam İstanbul’da bir mekanda sahneye çıkacak olan Hülya Avşar, koronavirüse yakalanınca programını iptal etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hülya Avşar'dan Üzen Haber: İşte Sağlık Durumu

Önceki akşam İstanbul’da bir mekanda sahneye çıkacak olan Hülya Avşar, koronavirüse yakalanınca programını iptal etti. Ünlü ismin sağlık durumu merak konusu oldu.

Hülya Avşar’ın Sağlık Durumu

Hülya Avşar, önceki akşam İstanbul’daki bir mekânda sahneye çıkacaktı. Ancak ateşlenince hastaneye gitti ve koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Konserini iptal eden Hülya Avşar, doktor tavsiyesiyle sahne çalışmalarını erteledi. Evinde dinlenen sanatçı pandemi döneminde hastalanmamıştı.65642f1ee4bfdd10c0ab44d7

Sosyal Medya Paylaşımları

Kasım ayı gelmesine rağmen güneş banyosu yapmayı ihmal etmeyen Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde o anları sosyal medya sayfasından yayınladı. Hülya Avşar paylaşımına, “Kasım güneş ve ben” notunu düştü. Güzelliği ve sesi ile sahnelerin tozunu attıran Hülya Avşar, son dönemde pozlarıyla da adından söz ettirmeyi başarmıştı.

‘Kim Der 60?’

Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar, bu sefer arabadaki pozuyla beğeni topladı. Sporunu her daim yapan ve kendisine iyi bakan Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle dikkat çekti. “Kim der 60?” yorumları yağan Hülya Avşar’a beğeni yağdı.

Hülya Avşar’ın Sosyal Medya Aktiviteleri

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta geçiriyor. Avşar, geçtiğimiz aylarda bahçesindeki zeytinleri topladığı anları yayınlamıştı. Hülya Avşar bahçesindeki zeytinleri topladı ve ardından taş kırma yöntemiyle kırdı. Hülya Avşar sosyal medyadan paylaştığı reels videosuna, “Bahçeden erken hasat. Çok mu havaya girmişim? Hakan çalıştırıyor beni” notunu düşmüştü.65642f46e4bfdd10c0ab44dd

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyasporlu Genç Yüzücü Kendine Hayran Bıraktı!

Antalyasporlu Genç Yüzücü Kendine Hayran Bıraktı!