Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor. Sosyal medyada takipçileri Canan Toprak hakkında bilgileri araştırıyor...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?

Canan Toprak, sosyal medya fenomeni ve Dilan Polat’ın yakın arkadaşıdır. Toprak, son zamanlarda Polat’ın hamilelik iddialarına yanıt vermek için gündeme gelmiştir. Polat, kara para aklama iddiaları nedeniyle tutuklanmıştır ve hamile olduğu iddia edilmiştir. Ancak, Canan Toprak bu iddiaları yalanlamış ve Polat’ın hamile olmadığını belirtmiştir.

Canan Toprak kimdir kaç yaşında?

Canan Toprak, güzellik sektöründe bir iş kadını ve sosyal medya fenomenidir. Canan Toprak Collection markasıyla Türkiye genelinde 20 şube açan Toprak, yurt dışında da faaliyet göstermeye başladı. Toprak, Dubai, Londra, Paris, Berlin, New York, Los Angeles gibi şehirlerde de şubeler açtı. Toprak, aynı zamanda birçok ünlü ismin de güzellik danışmanlığını yaptı. Toprak, güzellik sektörünün yanı sıra, moda, dekorasyon, sağlık, spor, seyahat gibi alanlarda da etkinlikler düzenledi.  Canan Toprak, aynı zamanda kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Dilan Polat’ın yakın arkadaşıdır.

Canan Toprak, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Kastamonulu olan Toprak, lise eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atılmıştır. 2009 yılında evlendiği eşiyle 2014 yılında boşanmıştır. Boşandıktan sonra kendi işini kurmaya karar veren Toprak, güzellik sektörüne yönelmiştir. Canan Toprak, aynı zamanda bir çocuk annesidir.

Canan Toprak, Instagram’da 1.5 milyon takipçisi olan bir sosyal medya fenomenidir. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Toprak, güzellik, moda, yaşam tarzı gibi konularda videolar yayınlamaktadır. Toprak, YouTube’da da bir kanal açmıştır.

canan-toprak-kimdir-kac-yasinda-dilan-polat-in-16555086_9034_amp

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2012 model AUDİ A6

İcradan satılık 2012 model AUDİ A6