Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Deniz Can Aktaş kimdir? Deniz Can Aktaş'ın asıl mesleği oyunculuk değilmiş!

Deniz Can Aktaş kimdir? Deniz Can Aktaş'ın asıl mesleği oyunculuk değilmiş!

Genç oyuncu Deniz Can Aktaş, "Aşk Ağlatır," "Hayat Bazen Tatlıdır," ve "Kasaba Doktoru" gibi yapımlarda başarılı performansıyla tanınıyor. Ancak, Aktaş'ın asıl mesleğinin oyunculuk olmadığı ortaya çıktı. İşte genç oyuncuyla ilgili tüm merak edilenler...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Can Aktaş kimdir? Deniz Can Aktaş'ın asıl mesleği oyunculuk değilmiş!

2015 yılında ilk kez ekran karşısına çıkan Aktaş kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Oyunculuk performansı ile büyük ilgi gören 30 yaşındaki oyuncu hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Aktaş'ın oyunculukla alakasız bir bölümden mezun olduğunu duyanlar şoke oldu. Piri Reis Üniversitesi'nde okuduğu öğrenilen ünlü isim o dönem meğer bambaşka bir meslek tercih etmiş. İşte detaylar...

denizcan aktaş 1

Denizcan Aktaş Kimdir?

28 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Deniz Can Aktaş, aslen Kastamonu İnebolu’ludur. 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekranlara adım atan Aktaş, o günden bu yana "Hayat Bazen Tatlıdır," "Nerdesin Birader," "Avlu," "Aşk Ağlatır," "Menajerimi Ara," "Kasaba Doktoru" gibi projelerde kendine sağlam bir kariyer inşa etti.

denizcan aktaş 7

Ayrıca, 2022 yılında vizyona giren "Bandırma Füze Kulübü" sinema filminde de başarılı bir performans sergiledi.

denizcan aktaş 8

Oyunculuğundaki başarısıyla dikkat çeken Aktaş, 2021 yılında prömiyerini yaptığı "Romeo&Juliet" tiyatro oyununda da sahne aldı.

denizcan aktaş 9

Meğer O Bölümden Mezun Olmuş!

Deniz Can Aktaş'ın hayranları için şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, asıl mesleğinin oyunculuk olmadığını, Piri Reis Üniversitesi'nde Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduğunu açıkladı. Aktaş, mühendislik alanındaki eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk dünyasına adım atmış ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinmiş.

denizcan aktaş 6

Asıl Mesleği Oyunculuk Değilmiş 

Aktaş'ın asıl mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncunun asıl mesleği sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Oyunculukla alakası yokmuş" gibi yorumlarda bulundu.

denizcan aktaş 4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana’da yunus polislerinden nefes kesen gösteri

Adana’da yunus polislerinden nefes kesen gösteri