Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası! Kızına Bakın Ne Yapmış

Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası! Kızına Bakın Ne Yapmış

Eski manken Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Akkaya'yı 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırırken, kızın şikayetçi olmaması da dikkate alındı. Akkaya, modellik kariyerinin yanı sıra tiyatro ve sinema oyunculuğu da yapmıştır.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası! Kızına Bakın Ne Yapmış
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, eski manken Deniz Akkaya’yı 15 yaşındaki kızı A.Ö.’ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapis cezasına çarptırdı.

Olayın Detayları

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızı A.Ö.’ye ‘altsoya karşı silahla basit yaralama’ suçundan yargılandı. Duruşmada, olay günü Akkaya ile kızı arasında tartışma çıktığı, bu tartışma sırasında Akkaya’nın saldırıda kullanılabilecek bir çanta ve kablosuz kulaklığı mağdura fırlattığı, ayrıca tekme ve tokat atıp boğazını sıktığı belirtildi.

Hapis Cezası Verildi

Mahkeme, Deniz Akkaya’yı 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı. Bu cezada, kızı A.Ö.’nün şikayetçi olmaması da göz önünde bulunduruldu.

DENİZ AKKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kayseri Akören'in Uzunyayla Köyü'nden Çerkes kökenli bir ailenin ikinci kızıdır. Babası uzak yol kaptanıdır. Öğrenim hayatı İstanbul'da geçti. İlköğrenimini Faik Reşit Onat İlkokulu’nda, ortaokulu Bilge Kaan Özel Deneme Lisesi’nde, liseyi ise Semiha Şakir Özel Deneme Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde yükseköğrenim gördü.

Genç yaşta profesyonel modelliğe başladı. 1995 yılında Elite Look Model yarışmasına katıldı. O sene yarışmayı Duygu Dikmenoğlu kazandı. Daha sonra Neşe Erberk'in ajansına geçti. 1997 yılında Türkiye’nin tek meslek yarışması olan Best Model of Turkey yarışmasında birinci, “Miss Grace of the World” yarışmasında dördüncü oldu. Yıldırım Mayruk, Atıl Kutoğlu, Uğurkan Erez, Cengiz Abazoğlu gibi modacıların, yerli ve yabancı birçok markanın defilelerinde mankenlik yaptı. 1998'de Alman moda firması Escada'nın Türkiye'deki bir defilesinde Carla Bruni ile aynı podyumda yer aldı. 2000'li yıllarda Türkiye’deki yayımlanan çeşitli moda dergilerinde kapak oldu.
2006'da Türkiye'de Star TV kanalında yayımlanan ve yüksek izlenme sayılarına ulaşan Top Model Türkiye yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Ardından Show TV kanalında yayımlanan Pişşti adlı televizyon programında yorumcu ve sunucu olarak yer aldı. Cine5'te yayımlanan Başka Yerde Yok adlı programda sunuculuk yaptı. Bu programda Fatih Altaylı ve Mehmet Barlas gibi gazetecilerle birlikte çalıştı.

Tiyatro ve sinema oyunculuğu yaptı. Maskeli Beşler: Kıbrıs, Vizontele Tuuba, Okul rol aldığı filmlerden bazılarıdır.

İş insanı Efe Önbilgin ile ilişkisinden Ayşe (d. 10 Aralık 2009) adında bir kızı vardır. 2024 yılında kızıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle mahkeme kızı Ayşe'nin velayetini babasına verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'in Silifke ilçesinde alıç hasadı başladı! 1 kilo alıç kaç TL?

Mersin'in Silifke ilçesinde alıç hasadı başladı! 1 kilo alıç kaç TL?