Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Cengiz Kurtoğlu duruşmaya katılmadı!

Cengiz Kurtoğlu duruşmaya katılmadı!

Cengiz Kurtoğlu, 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ilk duruşmaya katılmadı. Tanıkların dinlenmesinin ardından duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cengiz Kurtoğlu duruşmaya katılmadı!

Cengiz Kurtoğlu, Tolga Yüce'nin doğum günü partisinde işletmeci Mustafa Can ile tartıştıktan sonra Mustafa Can'a yumruk attığı iddiasıyla "Basit yaralama" ve "Hakaret" suçlarından 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Sanığın katılmadığı duruşmada, tanıkların ifadeleri dinlendi ve oyuncu Esra Sönmezer'in bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesine karar verildi. Mustafa Can'ın şikayeti üzerine başlatılan dava devam ediyor.

Müzik sanatçısı Cengiz Kurtoğlu, işletmeci Mustafa Can ile oyuncu Tolga Yüce'nin doğum günü partisinde yaşanan tartışma sonrasında "Basit yaralama" ve "Hakaret" suçlarından 7 aydan 3 yıla kadar hapisle yargılandığı davanın duruşması görüldü. Ancak Kurtoğlu duruşmaya katılmadı ve avukatı müvekkilinin işi nedeniyle duruşmaya gelemediğini belirtti.

Duruşmada, şikayetçi Mustafa Can'ın avukatı İsmail Uğurlu, müvekkilinin yüzünün nasıl yaralandığına ilişkin raporu mahkemeye sundu. Olayın yaşandığı masada bulunan tanıklar da dinlendi. Hüseyin Yağız Kaya, "Arkadaşımız Tolga Yüce'nin doğumgünü sebebiyle olay mahallindeydik. Hepimiz aynı masadaydık. Şikayetçi, sanatçılarla ilgili tahrik edici konuşmalar yapmaya başladı. Çok rahatsız olduk. Orhan Gencebay için ve Ciguli için aşağılayıcı sözler söyledi. Cengiz Bey de 'Böyle bir şey konuşamazsınız, çok rahatsız olduk' deyince şikayetçi masadan kalkıp gitti" dedi.

Tanıklardan biri de Kurtoğlu'nun elinde bıçak olmadığını ifade etti ve elindeki cismin cep telefonu olabileceğini söyledi. Mahkeme, Esra Sönmezer'in de dahil edilmesiyle bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesine karar verdi.

Cengiz Kurtoğlu'nun avukatı, müvekkilinin işi nedeniyle duruşmaya katılamadığını ve bir sonraki celse hazır edeceklerini belirtti. Şikayetçi Mustafa Can'ın avukatı İsmail Uğurlu, yüzünde yaralanma olan müvekkilinin raporunu mahkemeye sundu. Duruşmada tanık olarak dinlenen Hüseyin Yağız Kaya, sanığın vurmadığını, sadece eliyle göğsünden ittiğini söyledi. Diğer tanık Mehmet Veli Güngör ise doğum günü partisinde sanatçılarla ilgili konuşulduğunu, alkollü olmalarına rağmen masada kavga olmadığını, Cengiz Kurtoğlu'nun dışarıda şikayetçinin küfürlerine karşılık verdiğini ve hakaretleri duymadığını ifade etti.

Mahkeme, Cengiz Kurtoğlu ve şikayetçinin bir sonraki celse dinlenmelerine karar verdi. Ayrıca, olay yerinde bulunan oyuncu Esra Sönmezer'in de bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesine karar verildi. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakan Ural'dan Ilıcalı'ya saat eleştirisi

Hakan Ural'dan Ilıcalı'ya saat eleştirisi