Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Bunaltıcı sıcaklar için türkü yazdı

Bunaltıcı sıcaklar için türkü yazdı

Ünlü Türkücü Abdurrahman Delen, sıcaklardan bunalan vatandaşlar İçin Erciyes Dağı'nda klip çekiyor

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bunaltıcı sıcaklar için türkü yazdı
KAYNAK: İHA

A W251245 01

Yazdığı türkülerle sosyal medyada büyük beğeni toplayan Abdurrahman Delen, son günlerde Afrika ve Basra'dan gelen yoğun sıcak hava dalgasıyla kavrulan Türkiye için 'Sanki Cehennem Sıcağı' isimli bir türkü yazdı. Kendisi de sıcaklardan bunaldığını ifade eden Delen, yeni klibini Erciyes Dağı'nda çekme kararı aldı.

Vatandaşların Sıcaklarla Mücadelesine Ses Oldu

Abdurrahman Delen, aşırı sıcaklar ve yüksek nem nedeniyle İstanbul'da klip çekimlerinin imkansız hale geldiğini belirterek, soğuk bir yer olan Erciyes Dağı'nı tercih ettiğini söyledi. Delen, 'İstanbul'da sıcaklar ve nemden dolayı herkes çok bunalmış durumda. Ben de sözlerimle vatandaşlarımızın bu sıkıntısını dile getirmek istedim. Klip çekimlerini sıcak ve nemden dolayı İstanbul'da çekmemiz neredeyse imkansız hale geldi. Ben de soğuk bir yer olan Erciyes Dağı'nı klip çekimleri için tercih ettim' dedi.

'Sanki Cehennem Sıcağı'Türküsünün Sözleri

Delen, yazdığı türküyle sıcaklardan bunalan vatandaşların çektiği sıkıntıyı şu satırlarla anlattı: 'Kurudu dere suları, yaktı bütün ormanları, özlüyoruz soğukları, sanki cehennem sıcağı. Boşalıyor su gibi ter, arıyoruz soğuk bir yer, gözümüzde kalmadı fer, sanki cehennem sıcağı. Gölgelik bir yerde dursan, nem oranı yüzde doksan, piştik diyor kime sorsan, sanki cehennem sıcağı.'

Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar İçin Soğuk Bir Çekim Mekanı

Türkiye, son günlerde Afrika ve Basra üzerinden gelen sıcak hava dalgasıyla mücadele ediyor. Vatandaşların derdine ses olmak isteyen ünlü türkücü Abdurrahman Delen, yazdığı yeni türkü ile sıcaklardan bunalanların sesi oldu. Delen, sıcak ve nemli havadan kaçmak için klip çekimlerini Erciyes Dağı'nın serin ortamında yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Blinken: İran Nükleer Silah Üretimi İçin Sadece Bir veya İki Hafta Uzaklıkta

Blinken: İran Nükleer Silah Üretimi İçin Sadece Bir veya İki Hafta Uzaklıkta