Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Birce Akalay gözyaşlarına hakim olamadı! Yeni projesiyle yine çok konuşulacak

Birce Akalay gözyaşlarına hakim olamadı! Yeni projesiyle yine çok konuşulacak

Ekranların tanınan yüzü Birce Akalay, uzun bir aranın ardından dönüş yaptığı yeni projesiyle heyecanını paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Birce Akalay gözyaşlarına hakim olamadı! Yeni projesiyle yine çok konuşulacak

Birce Akalay, uzun bir sürenin ardından ekranlara dönerek Kanal D'de yayınlanan "Bir Derdim Var" dizisinde Psikiyatr Nilüfer Tosyalı karakterine hayat veriyor. Oyuncu, geçmişte Miss Turkey güzellik yarışmasında elde ettiği 3. derecesi dışında "Zaferin Rengi," "Yer Gök Aşk," "Babil," ve "Son Yaz" gibi projelerle adından söz ettirmişti.

Akalay, yeni projesi "Bir Derdim Var" ile ilgili duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. Dizinin ilk bölümünü izledikten sonra yaşadığı duygusal anları ifade eden oyuncu, projenin kendisine hissettirdiklerini şu sözlerle aktardı: "Hayatımda hiç yüzünü görmediğim, hiç ama hiç tanımadığım ya da tanışamayacağım gençlere dokunabilmek, onlara biraz olsun derdimizi anlatabilmek şansına erişebilmiştim sonunda. Bunun benim için anlamı paha biçilemez işte."

Birce Akalay gözyaşlarına hakim olamadı! Yeni projesiyle yine çok konuşulacak

Oyuncu, projesine destek veren isimlere teşekkür ederken, sette yaşanan anılara da değindi. Akalay, gençlerin psikolojisini etkileyen faktörlere dikkat çekerken, günümüz dünya düzeninin gençlerin psikolojisini nasıl etkilediğini şu şekilde ifade etti: "Silah tüccarlığından ve savaş güzellemesinden beslenen, lüks ve aşırı tüketime teşvik eden... Bu yıkıcı yeni dünya düzeninin yemek yemekten tut, spor yapmaya, makyaj yapmaya kadar en doğal bildiğimiz eylemlerimizi dahi aşırı ve pornografik göstermesi ve asla gerçekçi olmayan şekillerde, sosyal medya araçları vasıtasıyla taptaze beyinlere usul usul empoze etmesi meselesi."

Akalay'a, bu yeni dünya düzenine karşı nasıl bir çözüm önerisi olduğu sorulduğunda ise oyuncu, "Kesinlikle acil bir şekilde bilinçli kullanım yolları aşılanmalı ve öğretilmeli" şeklinde cevap verdi. Ayrıca, gençlerin yaşadığı mutsuzluğun, aşırı haz veren yöntemlere başvurmalarına sebep olduğunu vurgulayarak, insanoğlunun değerlerini hızla kaybetmesinin bu durumu daha da tehlikeli hale getirdiğine dikkat çekti. Akalay, gençlerin enerjilerini gelecek kaygılarını yok etmek için harcayarak potansiyellerini boşa harcadıklarına işaret etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Geleneksel el sanatlarının canlandığı Niğde'den ABD' ye ihracat

Geleneksel el sanatlarının canlandığı Niğde'den ABD' ye ihracat