Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Berdan Mardini Kral Charles'a kargo gönderdi bakın içinde neler var

Berdan Mardini Kral Charles'a kargo gönderdi bakın içinde neler var

İstanbul'da düzenlenen bir basın toplantısında ünlü sanatçı Berdan Mardini, kendi adını taşıyan parfüm ve kozmetik ürünlerini tanıttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Berdan Mardini Kral Charles'a kargo gönderdi bakın içinde neler var
KAYNAK: İHA

Toplantıda konuşan Mardini, ürünlerinin özel bir hikayeye sahip olduğunu ve İngiltere Kralı Charles'ın ziyaretinde Buckingham Sarayı'nı lavanta ve gül kokusuyla doldurmayı hedeflediklerini belirtti.

10 milyon dolarlık yatırım

Mardin'de 600 dönüm araziye ekilen gül ve lavanta bahçelerinden elde edilen ürünlerle ilgili olarak Mardini, 100'den fazla farklı ürün geliştirdiklerini açıkladı. Sanatçı, 2017 yılında Isparta'dan getirdiği gül fidanlarıyla başladığı projeyi Mardin Artuklu'daki arazisine dönüştürerek büyük bir yatırım gerçekleştirdi. Bu projeye yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırım yapan Mardini, markasını dünya çapında tanıtmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

AW082531_01AW082531_01AW082531_01

250 kişiye istihdam yüzde 80'i kadın

Toplamda 250 kişiye istihdam sağlayan ve çalışanlarının yüzde 80'inin kadın olduğunu vurgulayan Mardini, Mardin'e ve bölgeye önemli bir ekonomik katkı sağladıklarını belirtti. Ayrıca, ürünlerini İngiltere Kralı Charles'a da gönderdiklerini ifade eden Mardini, Buckingham Sarayı'nın artık lavanta ve gül kokacak bir atmosfere sahip olacağını söyledi.

AW082531_08

Berdan Mardini'nin yaptığı yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırımın büyük bir kısmını kendi köyündeki fabrikasını büyütmek ve kırsaldan şehre göçü önlemek amacıyla gerçekleştirdiği bilgisine de yer verilen toplantıda, Mardini'nin dünya çapında bir parfüm markası olma hedefine vurgu yapıldı. Ayrıca, ünlü sanatçının parfüm isimlerinin seçiminde sanatla olan bağını sürdürdüğü ve farklı makam adlarından esinlendiği belirtildi.

AW082531_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Menemen FK Yılmaz Vural ile birlikte çıkış arıyor

Menemen FK Yılmaz Vural ile birlikte çıkış arıyor