Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Neden öldü?

Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Neden öldü?

Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Ayşenur Parlak kimdir? Ayşenur Parlak'ın hastalığı nedir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Neden öldü?

Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Ayşenur Parlak kimdir? Ayşenur Parlak'ın hastalığı nedir?

Ayşenur Parlak kaç yaşında?

Ayşenur Parlak, 1986 yılında doğdu.

Ayşenur Parlak nereli?

Ayşenur Parlak, 1986 yılında İzmir’de doğdu.

Ayşenur Parlak Kimdir?

Ayşenur Parlak, 1986 yılında İzmir’de doğdu. 12 yaşında iken ikinci evre kemik kanserine yakalanması nedeniyle eğitim öğretimine bir süre ara verdi. Daha sonra liseyi bitiren Ayşenur Parlak, İstanbul’da Uluslararası İlişkiler okudu. Mezun olduktan sonra Ayşenur Parlak 27 yaşında tekrardan kansere yakalandı. Kanser Ayşenur Parlak’ın peşini bırakmadı ve 30 yaşında tekrardan lenfoma kanserine yakalandı. Parlak kanseri bir kez daha yendi. 33 yaşında ise tekrardan kolon kanserine yakalandı. Ayşenur Parlak pes etmeyerek bir kez daha kanseri yendi. Ayşenur Parlak “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” kitabının yazarlarından biridir.

Ayşenur Parlak’ın Hastalığı Nedir?

Ayşenur Parlak, hayatı boyunca birçok kez kanserle mücadele etti. İlk olarak 12 yaşında kemik kanseri ile karşılaştı. Daha sonra 27 yaşında meme kanseri, 30 yaşında lenfoma kanseri ve 33 yaşında kolon kanseri ile mücadele etti. Her seferinde kanseri yenen Parlak, geçen Ağustos ayında beşinci kez kansere yakalandığını öğrenmişti. Bu seferki kolon kanserinin dördüncü evresiydi.

Ayşenur Parlak Neden Hayatını Kaybetti?

Kolon kanserinin dördüncü evresiyle mücadele eden Ayşenur Parlak, hayatını kaybetti. Eşi Savaş Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Hüküm Allahın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Malesef allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna Duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güncel Rakı Fiyatları 2024

Güncel Rakı Fiyatları 2024