Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Aile’nin 29. Bölümünde Neler Oldu? Aile Ne Zaman Final Yapacak? Aile Full İzle

Aile’nin 29. Bölümünde Neler Oldu? Aile Ne Zaman Final Yapacak? Aile Full İzle

Show TV’nin Salı günleri yayınlanan hit dizisi Aile’nin son bölümü büyük ilgi görüyor. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı dizi, finaline doğru hızla ilerliyor. Yeni bölümde, ana karakterler Aslan ve Devin bir hamilelik kampına katılıyorlar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aile’nin 29. Bölümünde Neler Oldu? Aile Ne Zaman Final Yapacak? Aile Full İzle
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Show TV’nin Salı günleri yayınlanan hit dizisi Aile’nin son bölümü büyük ilgi görüyor. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı dizi, finaline doğru hızla ilerliyor. Yeni bölümde, ana karakterler Aslan ve Devin bir hamilelik kampına katılıyorlar. Aynı zamanda, Bedri ve Yağmur görkemli bir düğünle evleniyorlar. Ancak, Ferman’ın farklı planları var. İşte, 23 Ocak 2024 tarihli Aile’nin 29. bölümünün tamamını HD kalitesinde, tek parça ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Aile’nin 29. Bölümünde Neler Oldu?

Aile’nin 29. bölümünde, Seher’in kaybının ardından aile, Devin’in riskli hamileliği için toparlanmak zorunda kalıyor. Ancak Devin, olaylardan uzak duramıyor ve Hülya ile Nedret’le işbirliği yapıyor. Dizi takipçileri ekran başında yerlerini alıyorlar.

Aile’nin 29. Bölümünü İzlemek İçin

23 Ocak tarihli dizinin son bölümünü izlemek için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz:

Show TV Aile 29. Bölüm İzle

Aile’nin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Seher’in kaybı herkesi derinden sarsarken; Aslan, Ferman’ın hayatta olduğunu öğrenir. Şimdi Aslan, başlarındaki Babür belasının da Ferman’ın işi olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Cihan ise bu kez yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere Ferman’ın peşine düşer. Babür ve Ferman’ı öğrenen Devin, her iki tehdidin de ortadan kalkması gerektiğini düşünür. Ancak Aslan, Devin’e hastanede verdiği sözü tutmakta kararlıdır. Bir daha elini kirletmeyecektir. Aslan, Babür ve Ferman’la ilgili harekete geçer. Diğer taraftan Aslan’ın riskli bir hamilelik geçiren Devin’i de stresten uzak tutmak için bir planı vardır: Doğuma hazırlık kampı!

Devin, Aslan’ın tüm tembihlerine rağmen Ferman’ın hayatta olduğu bilgisini Hülya ve Nedret’le paylaşır. Böylece üçlü, Ferman’dan kurtulmak için kendi planlarını işletmeye başlarlar.

Ferman ise Aslan ve Babür’ü birbirine kırdıracaktır. Bedri’nin iki gün sonra evleneceğini öğrenen Babür, Bedri’ye büyük bir hamle yapar. Bu hamle, her şeyin fitilini ateşleyecektir. Tüm aile üyeleri birbirinden habersiz kendi planlarını işletirken Cihan, Ferman’ı yakalamayı başarır. Şimdi Aslan’la birlikte Ferman’ı konuşturmaları gerekmektedir. Ancak işleri hiç de kolay değildir. Sürpriz bir isim, Ferman’ı konuşturma yolculuğunda anahtar rol oynayacaktır.

Ve büyük gün sonunda gelip çatar. Bedri ve Yağmur görkemli bir düğünle marinada dünya evine girerken Ferman, yarım kalan işini tamamlamak üzeredir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı