Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Uçan Süpürge Vakfı'dan "Kadınların Eğitim ve İstihdam Hakkı" paneli

Uçan Süpürge Vakfı'dan "Kadınların Eğitim ve İstihdam Hakkı" paneli

Ünlü film yapımcısı Zeynep Atakan'ın moderatörlüğünü yapacağı Kadınların Eğitim ve İstihdam Hakkı paneli yarın saat 14.00'da başlayacak. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uçan Süpürge Vakfı'dan "Kadınların Eğitim ve İstihdam Hakkı" paneli

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği yarın gerçekleşecek panel ile ilgili bir görsel paylaşarak şu ifadeleri kullandı;
"Kadınların Eğitim ve İstihdam Hakkı adlı panel 4 Haziran’da saat 14.00’da Zeynep Atakan moderatörlüğünde Prof. Gülay Toksöz, Doç. Dr. Emel Memiş ve Prof. Dr. Reyhan Atasü Topçu’nun katılımıyla Goethe Enstitüsü’nde gerçekleşecek."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Kadınların Eğitim ve İstihdam Hakkı adlı panel 4 Haziran’da saat 14.00’da Zeynep Atakan moderatörlüğünde Prof. Gülay Toksöz, Doç. Dr. Emel Memiş ve Prof. Dr. Reyhan Atasü Topçu’nun katılımıyla Goethe Enstitüsü’nde gerçekleşecek. <a href="https://twitter.com/ucansupurgeukff?ref_src=twsrc%5Etfw">@ucansupurgeukff</a> <a href="https://t.co/EnQT0HF5ao">pic.twitter.com/EnQT0HF5ao</a></p>&mdash; Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (@ceid_dernek) <a href="https://twitter.com/ceid_dernek/status/1664964475592613888?ref_src=twsrc%5Etfw">June 3, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milletvekili adayı gösterilmeyen eski iki bakan yeni kabinede görev aldı

Milletvekili adayı gösterilmeyen eski iki bakan yeni kabinede görev aldı