Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat “Şanlıurfa’nın güzellikleriyle kalplerimiz ısındı”

“Şanlıurfa’nın güzellikleriyle kalplerimiz ısındı”

EXPO Halepli Bahçe’de düzenlenen Şanlıurfalılar Buluşmasına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Antalya’nın sıcağında, Şanlıurfa’nın güzellikleriyle kalplerimiz ısındı. Urfalılarla Antalyalılar etle tırnak gibiyiz. Asla birbirimizden ayrılmayız “dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Şanlıurfa’nın güzellikleriyle kalplerimiz ısındı”

Tutuncu_-Sanliurfanin-guzellikleriyle-kalplerimiz-isindi_6Tutuncu_-Sanliurfanin-guzellikleriyle-kalplerimiz-isindi_5

Kepez Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, Şanlıurfalılar yüz yıllardır süregelen sıra gecesinde buluştu. EXPO alanında düzenlenen buluşma EXPO Halepli Bahçe’de yapıldı. Şanlıurfa’nın güzel insanlarını bir araya getiren geceye Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz ve çok sayıda Şanlıurfalı katıldı. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz, “Allah birliğimizi ve beraberliğimiz daim etsin. Antalya’da Urfa tekrar küllerinden doğdu. Şanlıurfa’da Antalya’mızı temsil edecek. Her zaman bir eli üzerimizde olan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

EXPO’DA YAZ BOYUNCA ETKİNLİK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şanlıurfalılar Buluşmasının gerçekleştirildiği EXPO’daki Halepli Bahçe’de, yaz boyunca çocuklar, gençler ve aileler için hem de hemşehri dernekleri için etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi. Şanlıurfalılar Buluşmasına katılan AKP İl Başkanı Ali Çetin’de, “Her zaman yanınızdayız. Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’de her zaman yanınızda. Derdinize derman olmaya, yaranıza merhem olmaya odaklıyız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cevdet Yılmaz'ın "Yeni bir vergi artışı olmayacak" sözüne Demirtaş: "Olacak" dedi

Cevdet Yılmaz'ın "Yeni bir vergi artışı olmayacak" sözüne Demirtaş: "Olacak" dedi