Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kültürü ve kitapları bir araya getiriyoruz!

Kültürü ve kitapları bir araya getiriyoruz!

Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan bölgede EXPO 2023 Kitap Fuarı düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kültürü ve kitapları bir araya getiriyoruz!
KAYNAK: İHA

Onikişubat Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu kitap fuarı, "100 yılın sayfalarını birlikte açıyoruz" sloganıyla düzenlenmiştir. Fuar, 23 farklı ülkeden katılımcıların olduğu bir etkinliktir ve 9 gün boyunca Kahramanmaraş'ta kitapseverlere ev sahipliği yapmıştır.

Açılış töreninde Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş'ın kültür alanında zengin bir geçmişi olduğunu ve bu tür etkinliklerle kültürel mirası sürdürmeyi amaçladıklarını belirtmiştir. Fuar, yazarların katılımıyla söyleşiler, imza günleri, şiir şölenleri ve çocuk atölyeleri gibi kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapmıştır.

AW069241_03

Ayrıca, 6 Şubat'da deprem yaşayan Kahramanmaraş halkına moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bu etkinliğin düzenlendiği belirtilmiştir. Kitap fuarı, insanların okuma alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek ve deprem sonrası toplumsal iyileşmeye katkıda bulunmayı hedeflemiştir. Bu etkinlik, kitapseverlerin buluştuğu, yazarlarla tanıştığı ve kültürel etkileşimlerin gerçekleştiği bir platform olmuştur.

AW069241_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Geri Dönüşüm Atölyesindeki Felaketinden Acı Haber Geldi!

Geri Dönüşüm Atölyesindeki Felaketinden Acı Haber Geldi!