Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat MasterChef All Star’da 3. Yarı Finalist Belli Oldu: Finale Kimler Kaldı?

MasterChef All Star’da 3. Yarı Finalist Belli Oldu: Finale Kimler Kaldı?

TV8 ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen MasterChef All Star’da 3. yarı finalist netleşti. 6 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan 197. bölümde, yarışmacılar Esra, Tahsin ve Hasan, gala yemeği menüsünü hazırlayarak kıyasıya bir mücadele sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef All Star’da 3. Yarı Finalist Belli Oldu: Finale Kimler Kaldı?
KAYNAK: Haber Merkezi

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef All Star’da 3. Yarı Finalist belirlendi. Jüriliğini Danilo, Mehmet ve Somer şeflerin yaptığı yarışmada, 6 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan 197. bölümde, şampiyon adayları Esra, Tahsin ve Hasan, tezgah başında kıyasıya bir rekabet sergiledi.

Yarı Finalde Neler Yaşandı?

Yarışmacılar, yarı finalde gala yemeği menüsünü hazırladı. Ancak tatlı tabağında kural ihlali yapan bir yarışmacı, 3. sıradaki yerini kaybetti ve yarışmaya veda etti. Bu durum, finalistlerin kim olduğunu belirledi.

MasterChef’te Kim Elendi?

Programın sıkı takipçileri, “MasterChef kim elendi, kim gitti?” sorusuna yanıt arıyor. 6 Ocak 2024 tarihli MasterChef All Star programında, 3. ve son yarı finalistin kim olduğu merak konusu oldu.

Finalistler Kimler?

Hasan’ın elenmesinin ardından, MasterChef’te finale kalan isimler Tahsin ve Esra oldu. Bu iki yarışmacı, büyük ödül için kıyasıya bir mücadele verecek.

MasterChef Finali Ne Zaman?

MasterChef finali, 7 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Büyük finalin bir kısmı, canlı olarak yayınlanacak. Yarışmanın kazananı, bu tarihte belli olacak. MasterChef All Star’ın yeni şampiyonunu kimin olacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?