Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Konyaaltı'ndan 100. yıla anlamlı etkinlik

Konyaaltı'ndan 100. yıla anlamlı etkinlik

Konyaaltı, 29 Ekim 1923'te gerçekleştirilecek büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 100. yılda 1923 kişi zeybek oynayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı'ndan 100. yıla anlamlı etkinlik

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin provaları, vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla sürüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, etkinlikle ilgili olarak, "Cumhuriyet coşkusunu 1923 zeybekten biri olarak yaşamak isteyen herkesi zeybek olmaya bekliyoruz" dedi.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak düzenlenen bu etkinlik, 29 Ekim akşamı Konyaaltı Belediyesi önünde gerçekleşecek. 1923 zeybeklerinin aynı anda dans ederek oluşturacakları muhteşem bir görsel şölen sunulacak.

Zeybek olmak isteyen her yaştan gönüllü, Konyaaltı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu eğitmenleri gözetiminde Ulu Önder'i selamlamaya hazırlanıyor. Etkinliğe katılmak isteyenler hala kayıt yaptırabilirler. Başvurular, 13 Ekim Cuma gününe kadar www.konyaalti.bel.tr adresinden yapılabilecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Cumhuriyetimizin 100. yılını Konyaaltı'na yakışır şekilde kutlamak istedik. Provalara katılan vatandaşlarımızın da aynı heyecanı yaşadığını hissedebiliyorum. Bu coşkuyu bizimle birlikte yaşamak isteyen herkesi 1923 zeybekten biri olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Etkinliğe ailesiyle birlikte katılan bir vatandaş, Cumhuriyet'in 100. yılında böyle bir etkinlikte yer almanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Bu coşkuyu herkesin deneyimlemesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. Konyaaltı Belediyesi'nin böyle bir etkinlik düzenlemesinden büyük heyecan duyduklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden her mahallenin yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden her mahallenin yanında