Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel 29 Ekim'de Marmaris'te zeybek oynayacak 101 kişi aranıyor

29 Ekim'de Marmaris'te zeybek oynayacak 101 kişi aranıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde belediye, 29 Ekim'de Cumhuriyet’in kuruluşunun 101’inci yılına özel bir zeybek gösterisi düzenleyecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
29 Ekim'de Marmaris'te zeybek oynayacak 101 kişi aranıyor
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Marmaris Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutlamak için özel bir etkinlik düzenliyor. Cumhuriyet’in 101’inci yılı şerefine 101 kişilik zeybek gösterisi yapılacak. Etkinlik, fener alayının önünde gerçekleşecek ve Marmaris halkına unutulmaz bir deneyim sunacak.

nasıl Başvuru yapılacak?

Zeybek gösterisine katılmak isteyen vatandaşların, Marmaris Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor. Belediye yetkilileri, başvuruların başladığını ve 20 Eylül Cuma günü itibarıyla çalışmaların başlayacağını belirtti. Etkinlik hazırlıkları bayrama kadar devam edecek ve zeybek gösterisi, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırmak için fener alayında halkla birlikte gerçekleştirilecek.

Etkinlik Detayları duyuruldu

Belediye yetkilileri, “Cumhuriyet Bayramımızı heyecanla kutlayacağız. 101’inci yıla ithafen 101 kişiyle yapacağımız zeybek gösterisi için başvurular başladı. Bizlere katılmak isteyen vatandaşlarımız Kültür Müdürlüğü’ne başvurabilecek. Çalışmalar ise 20 Eylül Cuma günü başlayacak. Bayrama kadar devam edecek çalışmaların ardından fener alayında halkımızla birlikte 101. yıl coşkusunu yaşayacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mali'nin Başkenti Bamako'da Silah Sesleri: Ter*r Saldırısı İddiası

Mali'nin Başkenti Bamako'da Silah Sesleri: Ter*r Saldırısı İddiası