Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat İstanbul'da Büyüleyici Bir Konser

İstanbul'da Büyüleyici Bir Konser

Limak Filarmoni Orkestrası, İstanbul'da düzenlediği muhteşem konserle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Şimdi sıra İzmir ve Ankara'da!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da Büyüleyici Bir Konser
KAYNAK: İHA

Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel yeni yıl konserlerinin açılışını gerçekleştirdi. İstanbul'un gözde mekanlarından Zorlu PSM'de düzenlenen konserde dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahne aldı. Orkestra, seyircilere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattı.

Sanata Destek İçin Özel Konser

İstanbul, özel bir müzik şölenine ev sahipliği yaptı. Limak Vakfı tarafından desteklenen Limak Filarmoni Orkestrası, her yıl düzenlediği geleneksel yeni yıl konserleri kapsamında İstanbul'da sahne aldı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen konserde, orkestra ve ünlü tenorlar, izleyicilere muhteşem bir gösteri sundu.

A W148507 03

Büyüleyici Performans

Konserde, Limak Filarmoni Orkestrası, 2 saatten fazla süren etkileyici bir performans sergiledi. Geniş repertuarı ve üstün yetenekleriyle orkestra, seyircilerden büyük alkış aldı. Sahneye çıkan üç tenor ise sesleriyle salonu büyüleyerek, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Etkinliği, iş, sanat ve medya dünyasından birçok kişi izledi.

A W148507 01

İzmir ve Ankara'da Devam Ediyor

Limak Filarmoni Orkestrası, İstanbul konserinin ardından İzmir ve Ankara'da da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 25 Şubat Pazar günü İzmir'de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde, 27 Şubat Salı günü ise Congresium Ankara'da konserler düzenlenecek. Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj'ın seslendireceği konserlerin biletleri, Biletix'te satışa sunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu kuzu koşu bandında yürüyor spor yapıyor

Bu kuzu koşu bandında yürüyor spor yapıyor