Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat    “ANSİAD Çok Sesli Korosu” büyüledi

   “ANSİAD Çok Sesli Korosu” büyüledi

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) & Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfı (ANTEV) iş birliği ile 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük depremden etkilenen afetzede üniversite öğrencileri yararına ANSİAD Çok Sesli Korosu Bahar Konseri düzenlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
   “ANSİAD Çok Sesli Korosu” büyüledi

11 Mayıs Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de gerçekleşen ve ANSİAD üyeleri, eşleri ve yakınlarından oluşan  ANSİAD Çok Sesli Korosu’nun bahar konserine Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin SARI, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı & ANSİAD Yüksek Denetleme Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, BAKSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan, Antalya Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz ve çok sayıda ANSİAD Üyesi ile davetli katıldı. Konserin açılış konuşmasını yapan Sarper Dermut, ANTEV’in kuruluş hikayesinden bahsetti. Dermut, “ANTEV 1992 yılında ANSİAD Eğitim Komisyonu üyeleri tarafından kurulmuş ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Antalya Sanayici ve İş İnsanları (ANSİAD) ve kurumsal üyelikleri ile vakıf mütevellisi olmuştur” dedi. 

   “ANTEV 184 üniversite öğrencisini okutuyor”

ANTEV’in burs hizmetleri ile 184 üniversite öğrencisini okuttuğunun altını çizen Dermut, “Ayrıca mutlu gün, cenaze vb. organizasyonlarda da çelenk hizmeti vermekte, Cumhuriyetimizin 100. yılında ulu önder Atatürk’ün ışığında vakıf hizmetine devam etmektedir” dedi.

DSC_9448DSC_9443

ANSİAD Çok Sesli Korosu’nun ise 6 yıl önce ANSİAD üyeleri, eşleri ve yakınlarından oluşan ANSİAD Sağlık, Eğitim ve Hizmet Sektörü tarafından kurulduğunu söyleyen Dermut, “Çok Sesli Koromuz ANSİAD yılsonu balosu ve ANSİAD Yaz’a Merhaba konserlerinde sahne almıştır” şeklinde konuştu. Dermut, “Antalya Filarmoni Derneği iş birliğinde devlet ilkokullarındaki müzik eğitimi için okullara 10’un üzerinde piyano alınmıştır, şu anda da gönüllü müzik öğretmenleri ile yetenekli çocuklara ders imkânı sağlanmaktadır” dedi. Konser, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı’nın koro şefi Osman Gazi Akçalı, Sarper Dermut ile Ayşegül  Dermut’a konsere katkılarından dolayı çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demirtaş, İnce’ye yönelik sahte video kumpasını eleştirdi

Demirtaş, İnce’ye yönelik sahte video kumpasını eleştirdi