Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem THY uçağında panik! İstanbul-Taipei seferinde 6 kişi yaralandı

THY uçağında panik! İstanbul-Taipei seferinde 6 kişi yaralandı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Taipei seferinde yaşanan şiddetli türbülans sonucu 2 kabin memuru ve 4 yolcu yaralandı. THY'den açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
THY uçağında panik! İstanbul-Taipei seferinde 6 kişi yaralandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK24 sefer sayılı İstanbul-Taipei uçuşu, Çin hava sahasında şiddetli türbülansa maruz kaldı. TC-JJE kuyruk kodlu uçak, Taipei'ye yaklaşık 2 saat mesafede hava koşulları nedeniyle sarsıntılar yaşadı. Türbülans sonucunda 4 yolcu ve 2 kabin memuru hafif şekilde yaralandı.

Sağlık Ekipleri İlk Müdahaleyi Yaptı

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Üstün, "214 yolcumuz ve 17 kişilik uçuş ekibimizin bulunduğu uçağımızda, türbülans nedeniyle 4 yolcumuz ve 2 kabin personelimiz hafif şekilde yaralanmıştır" dedi. Uçak Taipei Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı ve sağlık ekipleri uçağı karşılayarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İlk bulgulara göre ciddi bir sorun bulunmadığı belirtildi.

Yaralı Yolcular Hastaneye Sevk Edildi

Açıklamada, "2 yolcumuz talepleri doğrultusunda hastaneye sevk edilmiştir" ifadesi yer aldı. THY, yolcu ve ekibin sağlık durumunun yakından takip edildiğini vurguladı ve yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Cemil Tugay'dan Bakan Kurum'a tepki: İzmir Körfezi sorunu hepimizin!

Başkan Cemil Tugay'dan Bakan Kurum'a tepki: İzmir Körfezi sorunu hepimizin!