Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem 'Müstehcenlik' suçundan gözaltına alınmıştı: Jahrein tutuklandı!

'Müstehcenlik' suçundan gözaltına alınmıştı: Jahrein tutuklandı!

Twitch yayıncısı Jahrein (Ahmet Sonuç), müstehcenlik suçlamasıyla gözaltına alındı ve tutuklandı. Detaylar Antalya Emniyeti tarafından açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Müstehcenlik' suçundan gözaltına alınmıştı: Jahrein tutuklandı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medya binlerce takipçiye sahip olan ve Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç, 13 Eylül 2024 Cuma günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, resmi X hesabında yaptığı bir paylaşımda Twitch yayıncısı Sonuç'un gözaltına alındığını ve kendisi hakkında "müstehcenlik suçundan" işlem başlatıldığını açıklamıştı.

MÜSTEHCENLİK SUÇUYLA TUTUKLANDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün X hesabından yapılan paylaşımda, "Twitch isimli sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında benzer içerikli konuşmalar (toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun  olmayan konuşmalar) yaptığı görülmüş, yapılan incelemeler neticesinde "Jahrein" isimli/rumuzlu kullanıcının (A.S.) isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir" ifadelerine yer verilmişti. Yazılı açıklamada "Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre müstehcenlik suçundan işlem başlatılmıştır" ifadeleri verilerek Jahrein’in gözaltına alındığını duyurmuştu. Gözaltı sonrası Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 100. ve diğer maddeleri uyarınca mahkemeye sevk edilen Sonuç için tutuklama kararının alındığı belirtildi. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, X üzerinden yayınladığı bir gönderide Sonuç'un tutuklandığını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da şehit olan polis Adana'daki okulunda anıldı

İstanbul'da şehit olan polis Adana'daki okulunda anıldı