Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Büyükşehir 21 Araçlık Yangın Filosu Alıyor! "Antalya'nın Ciğeri Yanmasın"

Büyükşehir 21 Araçlık Yangın Filosu Alıyor! "Antalya'nın Ciğeri Yanmasın"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Devam Meclisi’nde orman yangınlarına karşı mücadele etmek için 21 adet itfaiye aracı alacağı ifade edilirken Elmalı ve Akseki’de ise üniversite öğrencileri için yurt açılacağı duyuruldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Büyükşehir 21 Araçlık Yangın Filosu Alıyor! "Antalya'nın Ciğeri Yanmasın"
MUHABİR: Arda Kır

Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınlarını yaşayan Antalya’da, yaz ayının başlangıcından itibaren onlarca yangın çıktı. Yangın mevsimi hala sürerken Antalya Büyüşehir Belediyesi 21 adet itfaiye aracı olma konusunu Meclis’e sundu. Meclis’ten oybirliği ile geçen konuda 5 adet açısal hareketli 42 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracı, 13 adet tek kabin çok maksatlı itfaiye aracı, 3 adet 28 metre merdivenli itfaiye aracı alınacağı belirtildi.

Büyükşehir 21 Araçlık Yangın Filosu Alıyor! "Antalya'nın Ciğeri Yanmasın"“CİĞERLERİMİZ YANMASIN”

İtfaiye araçları ile ilgili konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Sizlerin de desteğiyle oybirliği ile geçti. Antalya için son derece önemli. 21 aracımız 14 milyon Euro bedellidir. En kısa zamanda ihalesi yapılıp Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na kazandıracağız. Yangınları birlikte söndürüyoruz. Ciğerlerimiz yanmasın diye önlem alıyoruz. Antalya’ya hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir 21 Araçlık Yangın Filosu Alıyor! "Antalya'nın Ciğeri Yanmasın"
ELMALI VE AKSEKİ’YE ÖĞRENCİ YURDU

Üniversite eğitimi alacak öğrencilerin mağduriyet yaşamaması ve barınma ihtiyacının karşılanması için Akseki ilçesi Hacıilyas Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti Büyükşehir’e ait taşınmaza kız öğrenci yurdu açılacak. Elmalı’da ise karyağdı Mahallesi’nde bulunan taşınmazın erkek öğrenci yurdu 5 yıl süreyle kiralanacağı ve öğrencilerin hizmetine açılacağı belirtildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor'un Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenlendi

Trabzonspor'un Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenlendi