Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Diomand TEMA’dan Jahrein tutuklanmasına çarpıcı yorum

Diomand TEMA’dan Jahrein tutuklanmasına çarpıcı yorum

Twitch yayıncısı Jahrein, çocuk ist*smarı içerikli konuşmalar nedeniyle gözaltına alındı ve tutuklandı. Sosyal medyada ise tutuklama kararına tepkiler yükseldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diomand TEMA’dan Jahrein tutuklanmasına çarpıcı yorum
KAYNAK: Haber Merkezi

Twitch yayıncısı Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç, çocuk istismarı içerikli müstehcen konuşmalar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı ve tutuklandı. Ahmet Sonuç’un “İncel sohbet odası” adı altında gerçekleştirdiği sohbetler, geniş çaplı bir soruşturmaya neden oldu.

Yetkililerden Açıklama

İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Jahrein (Ahmet Sonuç) ve "Pungent 666" kullanıcı adıyla bilinen Ertürk Kösen’in müstehcen içerikli konuşmalar yaptığını ve bu sebeple tutuklandığını duyurdu. Değirmenci, "X sohbet odalarında kız çocuklarına yönelik ahlaksız ifadeler kullanan Pungent 666 ve Jahrein kullanıcı isimleri CMK'nın 100. ve devamı maddeleri gereği çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır," şeklinde bir açıklama yaptı.

Sosyal Medya Tepkileri

Sosyal medyada, Diamond Tema isimli hesap tarafından yapılan paylaşımda, Jahrein’in tutuklanmasıyla ilgili tepkiler dile getirildi. Paylaşımda, tutuklama işleminin aşırı olduğunu belirten Diamond Tema, “Tüm yol boyunca enseye bastırmak, bütün ekipmanları toplamak falan... Çocuğu hakkında da bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama bütün katiller, tecavüzcüler, kara para aklayanlar serbest. İnternet üzerinden yayıncı seçip güç gösterisi yapıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, sosyal medya kullanıcılarının Jahrein’in suçlarını savunup savunmadığını sorguladığı ve bazı kişilerin linç kültürüne başvurduğu belirtilerek, “Neticede yapılan şey yanlış. Şuan ucu size dokunmuyor diye bundan zevk alıyorsunuz ama unutmayın, dün bana, bugün Jahrein’e, yarın size...” uyarısında bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otopark ücretine yüzde 300 zam geldi!

Otopark ücretine yüzde 300 zam geldi!