Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Erkan Tan istifa etti! Erkan Tan kimdir?

Erkan Tan istifa etti! Erkan Tan kimdir?

İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber’in sabah haberleri sunucusu Erkan Tan, sosyal medya üzerinden istifasını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erkan Tan istifa etti! Erkan Tan kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

A Haber’in sabah haberleri sunucusu Erkan Tan, uzun süredir ekranda olan ve sık sık gündeme gelen isim, beklenmedik bir şekilde istifa etti. Tan, kararını sosyal medyadan duyurarak, izleyicilerine veda etti.

Erkan Tan istifa etti

Erkan Tan, A Haber'deki görevine veda ederken, “Çok sevsen bile bırakıp gitmek, hayatın bir cilvesi” diyerek duygularını ifade etti. Tan, şu açıklamalarda bulundu:

"Burası A Haber… Saat oluyor dokuz, bundan sonra artık biz yokuz… Yayını, arkadaşlarımıza devrediyor, huzurlarınızdan ayrılıyoruz… ALLAH’a emanet olunuz…”

Tan, açıklamasında A Haber’i ve çalışma arkadaşlarını "evladım gibi sevdiğini" belirterek, “A Haber televizyonundan ayrılma vakti geldi, istifa ettim, hal böyle icap etti… Çok sevsen bile bırakıp gitmek, hayatın bir cilvesi” dedi. Ayrıca, “A Haber mensupları, lütfen haklarınızı helal ediniz, hepinize yüce ALLAH’tan sağlıklı ve hayırlı ömür, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erkan Tan Kimdir?

Erkan Tan, televizyon ekranlarında sık sık AKP karşıtı siyasetçilere ve gazetecilere yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu. 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na “oğlum” şeklinde hitap ettiği için 2 aylık bir izin almıştı. Tan’ın bu açıklamaları, medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Tan’ın veda mesajında, Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini ifade etmesi dikkat çekti. “Bundan sonra da elbette safımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhur İttifakı olur” diyen Tan, son olarak “Duamız da belli, sevdamız da belli VER MEHTERİ” sözleriyle mesajını tamamladı.

Erkan Tan’ın A Haber’den ayrılması, medya dünyasında geniş bir yankı uyandırırken, bu ani kararın sebepleri merak ediliyor. Tan’ın gelecekteki planları ise henüz netlik kazanmış değil.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kreş ve okullarda enfeksiyonlara dikkat! Neler yapılmalı?

Kreş ve okullarda enfeksiyonlara dikkat! Neler yapılmalı?