Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Son dakika deprem mi oldu? 14 Ekim 2024 Pazartesi

Son dakika deprem mi oldu? 14 Ekim 2024 Pazartesi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, 14 Ekim 2024 tarihli son depremleri anlık olarak güncelliyor. Türkiye'de hissedilen sarsıntılar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son dakika deprem mi oldu? 14 Ekim 2024 Pazartesi
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye, deprem kuşağında yer alan bir ülke olarak sık sık çeşitli büyüklükte sarsıntılar yaşıyor. Bugün de birçok vatandaş, "deprem mi oldu?" ve "az önce nerede deprem oldu?" gibi sorulara yanıt arıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan son dakika depremleri ile bu soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz.

Son Depremler

Son dakika deprem haberleri, Kandilli ve AFAD tarafından düzenli olarak paylaşılmaya devam ediyor. 14 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen son depremler şöyle:

Foça, İzmir: 14 Ekim 2024 tarihinde saat 07:54'de 2.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9.1 km olarak belirlendi.

Bulanık, Muş: 14 Ekim 2024 tarihinde saat 07:06'da 3.4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Bu depremin derinliği 7 km olarak ölçüldü.

Çıldır, Ardahan: 14 Ekim 2024 tarihinde saat 03:52'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Derinliği yine 7 km olarak belirlendi.

Son dakika deprem mi oldu? 14 Ekim 2024 Pazartesi

Türkiye'nin coğrafi konumu, depremlerin sık sık yaşandığı bir bölgede bulunmasından dolayı vatandaşları sürekli olarak deprem gerçeğiyle yüzleşmeye zorluyor. Kuzey Anadolu Fay Hattı, Doğu Anadolu Fay Hattı, Batı Anadolu Fay Hattı ve Kuzey Anadolu Sıradağları gibi farklı fay hatlarının kesiştiği noktalarda meydana gelen depremler, ülkeyi adeta titretiyor.

Son Depremler ve Riskler

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye'de meydana gelen son depremleri yakından takip ediyor. Son yaşanan depremler, bu gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Her deprem, beraberinde yeni riskler ve endişeler getiriyor.

Son depremler

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye'nin dört bir yanındaki depremleri takip etmeye ve vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Son dakika gelişmelerinden haberdar olmak için bu kaynakları takip edebilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail vurmaya başladı! İsrail tankları Suriye'ye girdi

İsrail vurmaya başladı! İsrail tankları Suriye'ye girdi