Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Mehmetçiğe asker selamı

Mehmetçiğe asker selamı

Antalya Konyalılar Derneği, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na gerçekleştirdikleri ziyarette ‘Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiğe asker selamı gönderdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmetçiğe asker selamı

Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, sezonun ilk Çorba Buluşması öncesi Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur'u makamında ziyaret etti. Antalya Konyalılar Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur'u çorba buluşmalarına davet eden Konyalılar, ziyaretleri sırasında gündeme dair sohbet etti.

ASKERİMİZE DESTEK
Ülkemizin gündeminde yer alan önemli konuları yakından takip eden ve çeşitli sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atan Antalya Konyalılar Derneği, bu ziyaretler sırasında ‘Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçikleri de unutmadı. Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur'un makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Mehmetçiğe asker selamı gönderen Konyalılar, askerlerimize desteğini bir kez daha gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Game Factory açılıyor

Game Factory açılıyor