Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Marmaris Belediyesi'nden Şahan Gökbakar'ın Villası Hakkında Açıklama

Marmaris Belediyesi'nden Şahan Gökbakar'ın Villası Hakkında Açıklama

Marmaris Belediyesi, Şahan Gökbakar'a ait olduğu iddia edilen villaya yönelik teknik inceleme sürecinde bahçe kapısının kilitli olması nedeniyle işlem yapılamadığını bildirdi. Yetkililer, yasal süreçlerin titizlikle devam edeceğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris Belediyesi'nden Şahan Gökbakar'ın Villası Hakkında Açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

Marmaris Belediyesi, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu belirtilen villaya yönelik idari işlem sürecinde karşılaşılan engellerle ilgili bir açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, teknik ekipler villaya inceleme yapmak için gittiklerinde, bahçe kapısının kilitli ve çevresinin tel örgülerle çevrili olması nedeniyle içeriye giremediklerini belirtti.

Belediye, yeniden inceleme yapacak

Açıklamada, ilgili taşınmaza ilişkin daha önce Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden yazılar geldiği ve yapı kayıt belgelerinin iptal edildiği hatırlatıldı. Ancak, iptale yönelik açılan davalar nedeniyle önceki belediye döneminde herhangi bir işlem yapılmadığı ifade edildi. Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şu anki belediye yönetimimiz, teknik ekiplerimizle gerekli incelemeleri yapmak üzere söz konusu taşınmaza gitmiş, ancak bahçe kapısının kapalı ve kilitli olması nedeniyle işlem gerçekleştirememiştir."

Yasal süreç devam ediyor

Marmaris Belediyesi, konunun hassasiyetle ele alındığını belirterek, ilgili mevzuat çerçevesinde tüm yasal işlemlerin gerçekleştirileceğini vurguladı. Yetkililer, yasal süreçlerin takip edildiğini ve tekrar inceleme yapılacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye’de Taksiciler ve Bar Sahipleri Arasında Kavga: 24 Gözaltı

Fethiye’de Taksiciler ve Bar Sahipleri Arasında Kavga: 24 Gözaltı